Packbord

Skona kroppen med en stabil arbetsplatsmatta

KÖP HÄR

Packbord och allt du behöver för en komplett packstation

Det kan vara påfrestande för kroppen att jobba på lager. Många rörelser bli lätt monotona, vilket på sikt kan orsaka förslitningsskador. Av den anledningen, och för att du ska bli mer effektiv i ditt arbete, har vi det du behöver för en komplett packstation. Det första du behöver är ett packbord. När du ska köpa ett nytt packbord bör du tänka på vilken dimension du behöver, vilket i sin tur bestäms av ytan du har att tillgå.

Vi har många olika modeller att välja mellan så att du ka få ett bord som passar din verksamhet – vissa packbord har praktiska kulrullar som förenklar ditt arbete. Gemensamt för våra packbord är att de har stryktåliga bordsskivor och tål användning i tuffa arbetsmiljöer.

För att du ska kunna arbeta ännu mer effektivt och produktivt krävs att du har fri yta för kartonger, emballage och produkterna som ska packas – och att du har det du behöver nära till hands. I sortimentet hittar du packbord med hyllor, hurtsar, verktygstavlor och mycket mer som ger dig en enkel lösning för en komplett packstation!

Ergonomiska höj- och sänkbara packbord

Eftersom det kan vara slitsamt för kroppen att arbeta med packning och emballering är det viktigt att tänka på ergonomin. Med våra höj- och sänkbara packbord får du möjligheten att själv ställa in den mest optimala arbetshöjden för dig. Ett sådant justerbart bord ger dig även möjlighet att snabbt växla mellan stående och sittande arbetsställning, vilket är bra för kroppen. Tänk även på att komplettera ditt höj- och sänkbara packbord med en skön arbetsplatsmatta då industri- och lagergolv ofta är väldigt hårda och sliter på fötter, knän och höfter om du står upp och arbetar under längre stunder.

Glöm inte att anpassa eventuella skäraggregat så att de passar både rullen av wellpapp eller kraftpapper samt storlekar på paketen.

Vill du veta mer om vad du behöver för att skapa en komplett packstation eller vill du höra mer om våra höj- och sänkbara packbord? Tveka då inte att höra v dig till oss! Vi finns på telefon, mejl och chatt.