Butiksinredning

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Butiksinredning för effektiv exponering

Inredning till butiken hittar du hos oss på Cowab. Oavsett om du driver en modebutik, liten mataffär eller ett stort varuhus kommer en välgenomtänkt och välutformad butiksinredning göra stor skillnad. Med rätt affärsinredning, butikshyllor, exponeringskorgar och skyltning kan du skapa en butiksmiljö som lockar fler kunder och ökar din försäljning.I Cowabs webbutik finns ett brett sortiment med butiksinredning som är både praktisk, snygg och säker. Vi erbjuder 7 års garanti och snabb leverans till hela landet. Vill du ha fler tips på saker att tänka på när du ska inreda en butik kan du klicka här.

Stabila butikshyllor och praktiska kundkorgar

En av de mest centrala delarna av butiksinredningen är hyllor och hyllsystem. Vi har en mängd olika butikshyllor och hyllställ som du kan bygga så som du vill ha dem – flexibla lösningar helt enkelt! Våra butikshyllor i stål är stryktåliga och alla hyllsektioner är perforerade så att du ska kunna anpassa hyllplan, varuspjut och annat efter dina produkter och önskemål – dessutom är de enkla att bygga på med fler sektioner när företaget växer.För att underlätta för kunderna och göra det enkelt för dem att få med sig sina varor har vi även ett brett utbud av kundkorgar och kundvagnar. Vi har klassiska kundkorgar, små kundkorgar och kundkorgar på hjul. I exempelvis matvarubutiker och stormarknader är vagnar ett måste. Hos oss hittar du en mängd olika kundvagnar, lagervagnar och korgvagnar som gör det smidigt att samla ihop dem på ett och samma ställe samt att förflytta dem när det behövs.

Locka kunder med trottoarpratare & skyltställ

Ett av de enklaste och mest kostnadseffektiva sätten att locka kunder är att använda gatupratare. De är lätta att bära med sig och du kan snabbt och enkelt byta ut budskapet i dem för det som passar för dagens, veckan eller månadens mest attraktiva erbjudanden. Även skyltställ gör att du kan nå ut till dina kunder på ett smidigt sätt. Vi har ett brett utbud av trottoarpratare och skyltställ i olika storlekar och material som bidrar till effektiv exponering – både inomhus och utomhus!Behöver du hjälp att hitta butiksinredning som passar dina behov får du gärna höra av dig till vår fantastiska kundtjänst! Du når oss på telefon, e-post och chatt.