Butiksinredning

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Inredning till butiker

Hos oss på Cowab hittar du ett stort utbud av butiksinredning och butiksexponering som presenterar din butik och dina varor på bästa sätt. Våra butikshyllor, trådkorgar och korgställ är enkla att montera och passar in i de flesta butiker. Med en stor trådkorg får du plats med en stor mängd varor som blir väl synliga och lättåtkomliga för kunderna i butiken.

Våra butikshyllor och vägghängda trådkorgar är perforerade för att hålla smuts, damm och vätska borta, är enkla att montera och frigör värdefull golvyta. Gallerhyllorna gör också att varorna exponeras tydligt och från flera håll, vilket gör att kunderna inte missar dem när de går runt i butiken. Vi har även livsmedelshyllor och hyllsystem som du själv kan bygga ihop och anpassa efter ditt och butikens behov.

Exponera tydligt med skyltställ och gatupratare

Att nå ut till kunder och exponera sina varor är viktigt. Med våra trottoarpratare, skyltställ och informationsställ når du snabbt ut till kunder med information om till exempel reor, kampanjer eller nyheter. Vi har många olika storlekar och mått på våra gatupratare och reklamtavlor för att du ska kunna välja den modell som passar bäst för dig.

Våra skyltställ, A-ställ och gatupratare kan användas både inomhus och utomhus så att du kan använda dem där du vill, oavsett om det är inne i butiken eller utanför. Vi har vikbara mäklarställ och trottoarpratare som är smidiga och lätta att förflytta och som tar liten plats när du ställer undan dem vid dagens slut.

Kundkorgar och kundvagnar

I vårt sortiment hittar du även praktiska kundkorgar och kundvagnar. Beroende på hur mycket som ska handlas är en kundkorg eller kundvagn bra att ha i butiken. För de kunder som handlar mindre är en kundkorg smidigt, medan den kund som handlar mycket kommer uppskatta en kundvagn. Vi har även kundkorgar med hjul som underlättar för de som inte vill ha en vagn eller orkar bära en full kundkorg i plast.

Har du frågor eller vill ha tips på vilken butiksinredning eller butiksexponering du ska välja kan du kontakta vår kundservice – vi hjälper di gärna! Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.