Skyddsutrustning & Säkerhetsprodukter

Skydda dig med rätt personskydd på arbetet

TILL SKYDDSUTRUSTNING

Säkerhetsutrustning och högkvalitativa produkter för avspärrning

Vi har ett stort utbud av säkerhetsutrustning i vår webbutik. Vi vet nämligen hur viktigt det är med god arbetsmiljö, hälsa och säkerhet. På en trygg arbetsplats skapas en god arbetsmiljö samtidigt som du kan utföra ditt arbete på ett produktivt sätt. På Cowab hittar du ett stort sortiment av säkerhetsutrustning och skyddsprodukter som minimerar riskerna för olyckor och skador på arbetsplatsen såväl som på varorna och dina anställda. Fallskydd, uppsamlingskärl, påkörningsskydd och första hjälpen-utrustning är bara några exempel på vad vi kan erbjuda.

Spärra av och säkra vissa områden

Avspärrningar är en viktig del av säkerhetsutrustningen. Vi har ett brett utbud av avspärrningar såsom avspärrningsband, betongsuggor, avspärrningsbarriärer och varningstejp – våra flexibla system kan dessutom användas både inomhus och utomhus. Vill du ha lösningar för tillfällig avspärrning har vi smidiga avspärrningsstolpar, plastkedjor, rep och avspärrningsband i olika modeller samt hopfällbara konor. Hos oss hittar du även halkskyddstejp som fungerar både som avspärrningsmarkering och för att göra underlaget säkrare – du kan exempelvis använda halktejpen i trappor.

För att säkerheten på arbetsplatsen ska upprätthållas har vi även sett till att ha nödskyltar, första hjälpen-utrustning och speglar i olika modeller i vårt sortiment. Trafikspeglar, industrispeglar och spegelkupoler är väldigt användbara i många verksamheter. De ger dig en god överblick för övervakning och för att förhindra olyckor.

Fatvärmare och säkerhetsutrustning för kemikalier

För den som hanterar fat och kemikalier är det viktigt att utrustningen tillåter de ämnen du arbetar med. På Cowab har vi ett stort utbud av kemikalieförvaring och säkerhetsutrustning. Det inkluderar IBC-containrar och låsbara kemikalieskåp. Många av skåpen är brandsäkra med automatisk självstängning. Den smarta funktionen ser till att dörrar och ventiler stängs automatiskt vid brand – därmed begränsas skadeomfånget. Du hittar även gasskåp för utomhusbruk och kemikaliehyllor. Dessa skåp har god ventilation och ser till att gasflaskor och gastuber förvaras på ett säkert sätt.

Fatvärmare och IBC-värmare är viktiga säkerhetsprodukter som hjälper till att hålla temperaturen på vätskor konstant för att både förenkla hanteringen och undvika skador och olyckor. Genom att använda en fatvärmare eller IBC-värmare kan du också säkerställa att kemikalier, vätskor, oljor och andra ämnen håller en viss viskositet och temperatur. Det är särskilt viktigt i kalla miljöer där låga temperaturer kan påverka ämnets egenskaper. Vi har fatvärmare och värmemantlar i olika modeller och olika material för att du ska få en lösning som passar dig.

Rejäla påkörningsskydd

Med påkörningsskydd från Cowab får du pålitliga lösningar som är utformade för att skydda både dina medarbetare, din utrustning och lokalen från olyckor och skador. Du kan välja mellan olika storlekar på påkörningsskydd och trafikstolpar för att få en lösning som passar bäst för dina ändamål och din lokal. I vårt sortiment finns även gavelskydd, skyddsräcken med återfjädrande egenskaper och stolp- och pelarskydd. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att vara slitstarka och hållbara.

Oavsett vilka behöv du har av skyddsutrustning och säkerhetsprodukter kan vi på Cowab hjälpa dig hitta det du behöver. Hör av dig till oss om du har frågor om våra IBC-värmare, kemikalieskåp, påkörningsskydd, trafikspeglar eller vill veta hur vi kan hjälpa dig göra din arbetsplats trygg och säker. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Beställ din säkerhetsutrustning redan idag – vi levererar till hela landet.