Skyddsutrustning & Säkerhetsprodukter

Skyddsutrustning hos Cowab

Skydda dig med rätt personskydd på arbetet

TILL SKYDDSUTRUSTNING

Säkerhetsutrustning är en viktig investering för medarbetare och inventarier.

Att hålla god säkerhet är mycket viktigt på alla arbetsplatser, både för de anställda och företagets utrustning. Cowabs säkerhetsutrustning för verkstad, lager och industri innehåller alla produkter du behöver för att bevara högsta möjliga säkerhetsnivå. I vårt breda sortiment av säkerhetsprodukter till garage och verkstäder inom industri finns allt från avspärrningsband och betongsuggor till speglar, säkerhetsbehållare och riktigt kraftiga förvaringsskåp. Välj de säkerhetsprodukter som passar behoven för din arbetsplats, för att skapa största möjliga säkerhet på hela verkstaden eller lagerområdet. Utifrån vår långa erfarenhet inom säkerhetsutrustning till industri, lager och större garage har vi byggt upp ett sortiment som möter upp säkerhetskraven på alla arbetsplatser.

Genom att handla hos oss säkerställer du att alla produkter har professionell kvalitet och håller vad det lovar. I ett lager är det viktigt att säkerställa att alla lagerhyllor och pallställ är skyddade så att inte truckar kör på lagerhyllorna och i värsta fall får dem att rasa, med risk för arbetsplatsolyckor som följd. Vi har ett stort utbud av påkörningsskydd såsom trafikstolpar som du fäster i golvet, och stolpförstärkning som fästs direkt på pallstället.

Ibland behöver man enkelt spärra av ett område. Det kan vara för att säkerställa att en osäker yta inte beträds i ett lager eller att man behöver kontrollera en kö till restaurangen eller butiken. Vi har snygga avspärrningsstolpar i rostfritt stål som du enkelt kan knyta samman med band. Vi har även mer flexibel avspärrning i form av avspärrningsstaket. Om du behöver spärra av väggar eller på annat sätt begränsa framfarten på väg så har vi ett stort utbud av betongsuggor.

Speglar kan underlätta mycket på lagret då de går att sätta på viktiga platser så att din personal kan se vad som händer vid svängar och krökar i lagret. Vi har många olika varianter av industrispeglar, bland annat har vi trafikspeglar som kan ge 180 graders täckning på en vägg men vi har även mer traditionella kontrollspeglar.

Skulle olyckan vara framme är det viktigt att du är förberedd och har första hjälpen-utrustning på din arbetsplats. Vi har ett stort utbud och hjälper dig gärna om du behöver.

Fathantering och kemikaliehantering

Vi har fatvaggor, fatlyftar och fatkärror allt du behöver för säker fathantering. Det är viktigt att du ställer fat på spillvagnar eller liknande för att minimera risken för läckage. Ha alltid saneringsutrustning nära till hands. Genom att använda ett kemskåp så kan du enkelt förvara kemikalier på ett professionellt sätt med minimerad risk att påverka omgivningen vid läckor eller yttre påfrestningar.