Skyddsutrustning & Säkerhetsprodukter

Skyddsutrustning hos Cowab

Skydda dig med rätt personskydd på arbetet

TILL SKYDDSUTRUSTNING

Webbutik för säkerhetsutrustning och avspärrning

Vi har ett stort utbud av säkerhetsutrustning i vår webbutik. Vi vet nämligen hur viktigt det är med god arbetsmiljö, hälsa och säkerhet. Säkra och trygga arbetsdagar skapar en god arbetsmiljö samtidigt som man kan utföra sitt arbete på ett produktivt sätt. Vårt sortiment med säkerhetsutrustning minskar riskerna för olyckor och skador på arbetsplatsen eftersom du kan köpa produkter som skyddar både anställda, varorna och inredningen. Några bra exempel på detta är fallskydd, uppsamlingskärl, avspärrningsstolpar och Första Hjälpen-utrustning.

Spärra av och säkra vissa områden

Avspärrningar är en viktig del av säkerhetsutrustningen. Du kan effektivt blockera och förhindra åtkomst för truckar och bilar så att du inte riskerar att köra på anställda, varor eller inredning. Vi har ett stort urval av avspärrningar som avspärrningsband, betongsuggor, avspärrningsbarriärer och varningstejp – våra flexibla system kan användas både inomhus och utomhus. Du hittar även olika skyltar såsom nödutgångsskyltar och speglar av olika slag som till exempel trafikspeglar och industrispeglar som ger dig en bred överblick.

Halskyddstejp fungerar både som avspärrningsmarkering och för att göra underlaget säkrare – och tejpen kan användas i trappor och i andra rum. Vår säkerhetsutrustning består av starka och hållbara produkter som är speciellt tillverkade för arbetsplatser – därför kan du känna dig trygg i att de tål professionellt bruk.

Säkerhetsutrustning för kemikalier

Det är viktigt att ha utrustning som tillåter kemikalier, och du hittar ett stort utbud av kemikalieförvaring bland vår säkerhetsutrustning. Det inkluderar både IBC-containrar och låsbara kemikalieskåp. Många av skåpen är brandsäkra med automatisk självstängning. Den smarta funktionen ser till att dörrar och ventiler stängs automatiskt vid brand – därmed begränsas skadeomfånget.

Du hittar även gasskåp för utomhusbruk här hos oss på Cowab. Skåpen har god ventilation och ser till att gasflaskor och gastuber förvaras på ett säkert sätt. Tänk gärna igenom ifall du behöver extra tillbehör när du lägger din beställning. Exempel på praktiska extratillbehör är adapterar till IBC-containrar och uppsamlingskärl.

Du kan kontakta vår kundservice om du behöver hjälp att välja rätt produkter till din arbetsplats. Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet så vi kommer gärna med tips och råd. Du når oss via telefon, mejl och chatt. Beställ din säkerhetsutrustning redan idag – vi levererar till hela landet. Och vi lovar grejer som håller.