Fathantering

Förvara din utrusning i ett robust verktygsskåp

TILL VERKTYGSSKÅP

Enkel fathantering

Vi vet hur viktigt det är att kunna utföra sitt arbete på ett säkert, produktivt och ergonomiskt sätt – därför behöver du rätt utrustning för effektiv fathantering. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av produkter för förvaring och transport av fat. Du hittar till exempel livsmedelsgodkända plastfat, fatgrip och fat med lock och spännring så att de kan användas till både fasta och flytande ämnen.

Du ska även kunna transportera och tappa plåtfat, stålfat och plastfat på innehåll på ett enkelt sätt utan att utsätta kroppen för onödiga påfrestningar. En fatvagga med hjul är en ergonomisk lösning som är enkel att hantera på hårda underlag. Det enda du behöver vara uppmärksam på är att du väljer en fatvagga, fatpall eller ett fatställ med lämplig maximal belastningskapacitet och storlek.

Fatförvaring med gaffeltunnlar

Ska du förvara och flytta tunga fat? I så fall kan fatförvaring med gaffeltunnlar vara en bra lösning. Du får plats med flera liggande fat på samma ställ. Fatställens yta är pulverlackerade och du kan lita på att de är tillräckligt robusta för att tåla en stöt och tuffa tag. En tippbar fatkärra är ett allsidigt hjälpmedel för säker och ergonomisk fathantering. Du kan rotera, tippa och tömma faten på ett effektivt sätt – och fatkärrorna kan låsas i olika positioner.

Vi erbjuder även mycket enkla men effektiva lösningar som fattralla för stående fat. Du placerar helt enkelt fatet på den runda trallan med hjul och skjuter den dit du ska eller dit fatet ska förvaras. Låt dig inte luras av trallans storlek – vissa av våra fattrallor klarar en maximal belastning upp till 400 kg.

Slitstark fatlyft för trygg fathantering

En robust och slitstark fatlyft är ett välkommet hjälpmedel som styrs med hjälp av en pedal och handvev. Med en fatlyftare kan du både flytta och tömma plastfat och plåtfat utan att anstränga dig samtidigt som du reducerar spill. Vi säljer också extrautrustning som kätting till fatlyftare om du behöver lyftutrustning med hög kapacitet. De enklaste av dem kan lyfta upp till 500 kg, och du hittar även kättingar som kan lyfta två fat samtidigt som kan förenkla arbetsdagen.

Vi rekommenderar även att du köper praktisk extrautrustning såsom fatkran, fattratt med lock och saneringsutrustning och absorbenter för kemikaliespill och annat spill. Det är bara att kontakta vår kundservice om du har frågor om våra produkter eller om du vill ha hjälp att välja fatutrustning. Du når oss på telefon, mejl och chatt – och vi lovar grejer som håller.