Om oss

Cowab är din leverantör av utrustning till lager, verkstad och industri. Företaget grundades redan 1933 och vi har sedan dess samlat kunskap och erfarenhet kring vad bra kvalitet innebär, och hur du som kund kan optimera din verksamhet genom att ha rätt sak på rätt plats. Alla ska kunna gå till jobbet och känna sig säkra på arbetsplatsen och arbeta så ergonomiskt som möjligt - trots tunga lyft och trånga utrymmen. Därför jobbar vi ständigt med att hitta rätt produkter till rätt ändamål.

Om oss
Cowabs vision och mål

Vision

Att hjälpa arbetsplatser accelerera genom rätt utrustning och kompetens.

Affärsidé

Göra det möjligt för alla företag att uppnå högre lönsamhet och bättre arbetsmiljö genom att erbjuda specialistkunskap och ändamålsanpassade produkter med lång livslängd. Genom att minimera returer och minska överkonsumtion så vill vi uppnå det enda riktiga perspektivet av konsumtion och hållbarhet.

Medarbetare

Vi som jobbar på Cowab är ett starkt team på 13 personer i Sverige och Norge. Vår sammanlagda styrka är bred kunskap inom industri, lager och transport och fokuset läggs på att hitta rätt produkt till rätt ändamål. Så tror vi att du som kund känner dig trygg och nöjd från första kontakt.

Medarbetare
Cowabs historia

Cowabs historia

När e-handeln startade 2011 kunde vi börja ge ännu bättre service till dig som redan har full koll på vad du behöver för att få arbetet utfört. Butiken är ju öppen dygnet runt. Har du frågor kring produkter, ergonomi, eller hur du borde inreda lagret? Lyft på luren, börja chatta eller mejla oss. Läs här när vi finns på plats.

Cowab startades av Carl-Oskar Wernström i Stockholm 1933. Det ska till lite grunnande för att greppa hur länge sedan det är. Mycket har hänt sedan dess. Första katalogen gavs ut 1976 med ett sortiment som var helt egentillverkat. Med åren har sortimentet ökat och vi har nu också stabila samarbeten med riktigt proffsiga leverantörer. På så sätt kan vi anpassa långsiktiga lösningar för din verksamhet, allt från standard till specialutförande.

Hållbarhet

Social och ekonomisk utveckling är viktiga delar tillsammans med en modern miljöpolitik. Miljöarbetet drivs som en integrerad del av verksamheten och det arbetet vilar aldrig. Vill du hjälpa oss framåt så tänk på att beställa allt du behöver i en order. Därför vill vi gynna dig som gör en beställning online för mer än 12 000 kr med fri frakt. Har du förslag till förbättringar av vår verksamhet? Eller kanske önskemål om produkter som innebär att vi minimerar eller förhindrar negativ påverkan på miljön? Då tar vi tacksamt emot det. Så blir också du som kund garanterad att vi som leverantör alltid arbetar med regelbundna utvärderingar och ständiga förbättringar. Det gäller allt från enskilda produkter och service till miljöpåverkan. Se nu till och utnyttja vår erfarenhet och kunskap, när du behöver goda råd eller experthjälp.

Bästa hälsningar
Teamet på Cowab

KONTAKTA OSS

Hållbarhet på Cowab

Brand magazine

Läs gärna vår varumärkesbroschyr online. Där beskriver vi Cowabs historia, vårt specialsortiment och tips för en lönsam verksamhet.

 

LÄS ONLINE