Utemöbler och utrustning till utemiljön

Pallyftare hos Cowab

Stabil pallyftare för smidig transport

TILL PALLYFTARE

Utomhusprodukter som tål väder och vind

Hos Cowab hittar du allt du behöver för att skapa en trevlig och funktionell utomhusmiljö. Alla våra produkter att skapade för att tåla väder och vind och hålla länge. Soptunnor och sorteringskärl för utomhusbruk har vi för alla olika behov. Vi erbjuder även batterilådor som enkelt hängs på vägg, avfallsbehållare på hjul och klassiska avfallsbehållare med korrekt ikon på framsidan. Vi har även ett stort utbud av askkoppar och askfat för utomhusbruk.

För att skapa en ren utomhusmiljö behöver man vid offentliga byggnader oftast ha både en askkopp men också lättillgängliga avfallsbehållare. Hos Cowab hittar du smidiga askkoppar och avfallsbehållare för alla behov. Offentliga miljöer behöver självklart också praktiska cykelställ där personal och besökare enkelt kan parkera sina cyklar. Om det är brist på utrymme kan cykelhållare som monteras på vägg spara mycket plats.

Restauranger, barer och andra offentliga miljöer behöver ibland möjligheten att spärra av områden och säkerställa att besökare köar på avsedd plats. Här hittar du ett stort utbud av avspärrningsstolpar, rep och kedjor för avspärrning.

Presenningar kan vara praktiskt till mycket. Man kan använda de till att täcka båten, skydda utemöbler och täcka släpvagnar. Oavsett användning måste man säkerställa att presenningen är gjord för att tåla tuffa miljöer och professionellt hanterande. Vi på Cowab har ett stort utbud av presenningar i många olika storlekar.

Utemöbler till lunchrasten eller spontanmötet

Snygga utemöbler kan verkligen göra underverk för en uteplats. Ska utestolarna och uteborden dessutom användas av många människor under längre tid, tex. vid en arbetsplats så är det viktigt att utemöblerna är av hög kvalitet. Hos Cowab hittar du trädgårdsmöbler som är gjorda att tåla tufft nordiskt uteklimat och möblerna är gjorda för att hålla länge.

Vinterprodukter för de kallaste månaderna

När den första snön kommer är man oftast oförberedd. Genom att tidigt införskaffa en sandlåda med lock så kan du enkelt sanda uppfarten till huset eller arbetsplatsen när det väl behövs. Med Cowabs professionella snöslungor så får du dessutom bort snön fort. Även om en snöslunga kan vara mycket effektiv kräver den oftast en nästan plan yta, då kan det vara bra att ha en extra snöskyffel eller snöskrapa nära till hands. Andra miljömässiga alternativ för att röja snö är en effektiv snösläde.