Utemöbler och utrustning till utemiljön

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Utomhusprodukter som tål väder och vind

Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en trevlig och funktionell utemiljö. Du hittar bland annat utemöbler, papperskorgar och askkoppar, parkbänkar och cykelställ. Gemensamt för alla våra utomhusprodukter är att de är hållbara och skapade för att tåla väder och vind.

En trivsam arbetsplats handlar inte enbart om fina lokaler, det innefattar också det som finns utanför. Med askkoppar, papperskorgar och soptunnor med lock håller du utemiljön ren och fin. För en renare luft kan du kika på våra rökbås som erbjuder en plats för rökare att röka fritt och icke-rökare kan njuta av den friska luften.

Utemöbler till uteplatsen

En nypa frisk luft under arbetsdagen kan ge dig mer energi. Att äta lunch utomhus är ett perfekt tillfälle att få frisk luft. Med våra utebord, parkbänkar och picknickbord skapar du en trevlig plats att sitta vid när du ska äta din lunch eller ta en kopp kaffe.

Vi har även hopfällbara bänkset som gör det enkelt för dig att vika ihop och stuva undan utemöblerna när de inte används eller för att skydda dem från vädret. Ett annat alternativ för att skydda dina utemöbler är att använda en presenning. Våra presenningar kan även användas för att täcka släpvagnar och de finns i många olika storlekar.

Vinterutrustning för årets kalla månader

Vi har allt du behöver för att tackla snö, kyla och halka såsom gatusandlådor, snörakor och praktiska redskapslådor. Med en sandlåda med lock och en sandspridare ser du till att minska risken att folk halkar utanför lokalen. Du kan även använda vägsalt och saltspridare för samma arbete.

För att få bukt på snön och för att snöröjningen ska bli lättare är en snöskyffel, snöraka eller en snösläde bra alternativ. Har du ett större område såsom en parkering som måste skottas är en snöslunga eller en snöplog till traktor att föredra. Du kan även hitta snöplog till truck hos oss.

Beställ utemöbler och andra utomhusprodukter online

Det finns en mängd andra utomhusprodukter som hjälper till att skapa en fin, funktionell och trivsam utemiljö. För de som cyklar till jobbet eller skolan har vi praktiska cykelställ, cykelgarage och cykelskjul som skyddar cyklarna mot regn och gör att de står på ett och samma ställe. För de arbetsplatser där ett vanligt cykelställ inte får plats har vi även smarta hopfällbara cykelställ som monteras på väggen och fälls ut när du ska parkera och låsa fast cykeln.

Har du frågor eller funderingar om våra utemöbler, vinterutrustning eller utomhusprodukter? Då kan du ta kontakt med vår kundservice så hjälper vi dig hitta de bästa och mest optimala produkterna för dig och din arbetsplats. Du når oss via telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.