Askkoppar för en trevlig utemiljö

Vill du undvika att fimpar slängs utanför ingången? I så fall ska du se till att skaffa en askkopp! Vi erbjuder ett brett sortiment av askkoppar och askfat i olika modeller och utföranden. Med en askkopp för utomhusbruk håller du marken ren och fri från fimpar vid entrén. Du kan även välja en vanlig askkopp, golvaskkopp eller en askkopp på fot som alla är lätta att placera där du vill ha dem.

Vill du att din askkopp ska ta så liten plats som möjligt är en vägghängd askkopp ett passande alternativ. Genom att montera askkoppen på väggen kommer den inte ta stor plats och kommer smälta in i miljön på ett bra sätt.

Alla våra askkoppar för utomhusbruk bidrar till en renare utemiljö och kan användas på rastplatser, uteserveringar och andra offentliga miljöer.

Praktiska askkoppar och rökbås

Hos oss kan du hitta en praktisk papperskorg med askkopp som gör att du får en 2-i-1-lösning för skräp- och fimpahantering. Askkoppen sitter då på papperskorgen övre del och själva soptunnan sitter under. En säkerhetsaskkopp är ett bra alternativ om du vill vara säker på att en fimp inte ska ta fyr och starta en brand. Våra askkoppar med flamdämpande funktion släcker fimpen genom begränsad syretillförsel och brandrisken reduceras radikalt.

För dig som vill kunna erbjuda en utemiljö som tilltalar både rökare och icke-rökare kan ett smart rökbås göra susen. Våra rökbås har väggar av plexiglas och tak som skyddar mot regn och vind. Plexiglasen ser även till att röken inte sprider sig så att personer som inte röker kan andas frisk luft.

Beställ askkopp och rökbås online

Oavsett vilken modell av askkopp du väljer är de alla lätta att tömma när det behövs. För säkerhetsaskkopparna finns även flamsäkra insatspåsar som gör det enkelt och mer hygieniskt att tömma askkoppen.

Vill du ha hjälp att välja askkopp eller rökbås är du välkommen att kontakta år kundservice så hjälper vi dig! Du når oss på telefon, mejl eller chatt. Är du säker på vad du vill ha kan du beställa snabbt och enkelt i vår webbutik – vi levererar till hela landet. Och vi lovar grejer som håller.