Presenningar

Presenningar som skyddar mot väder och vind

En presenning eller ett plastöverdrag kan användas för att skydda många olika saker från väder och vind. Ofta används de för att täcka båtar, trä och virke eller för att täcka öppna släp. Med en PVC-presenning får du ett starkt skydd mot både regn, vind och sol. Våra presenningar har svetsade öljetter som gör att de blir starka och håller länge, samt förstärkta hörn och svetsade sömmar.

I vårt sortiment finns presenningar och skyddsöverdrag som kan användas i professionella sammanhang och av privatpersoner. Vi har vikbara presenningar som gör det enkelt för dig att vika ihop och stuva undan presenningen när den inte ska användas.

Beställ presenning och plastöverdrag online

När du ska köpa en presenning är det viktigt att du tänker igenom vad du ska använda den till. Ska du täcka virke och trä eller en båt är en stor presenning ett bra alternativ medan en liten presenning eller plastöverdrag passar bättre för utemöbler och andra mindre föremål. I vårt sortiment hittar du PVC-presenningar i olika storlekar så att du ska få en presenning som passar just dina behov.

Vet du redan vilken presenning du behöver kan du beställa snabbt och enkelt i vår webbutik. Behöver du hjälp att bestämma vilken presenning eller skyddsöverdrag du behöver är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig! Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.