Redskap

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Praktiska redskap för utomhusbruk

Det finns en massa saker och uppgifter att göra utomhus för att skapa en trivsam utemiljö. För att du ska kunna hålla trädgården, parken, uteplatsen på jobbet, parkeringen eller skolgården i trim – oavsett årstid – har vi ett brett utbud av uteprodukter som förenklar arbetet!

Beroende på vilken årstid och vilket arbete du ska göra behövs olika sorters redskap. Därför hittar du en massa trädgårdsredskap, maskiner, vinterprodukter och mycket annat i vår webbutik.

Anläggnings- och trädgårdsredskap som underlättar arbetet

Under årets varma månader, speciellt under våren, är det ofta mycket som ska göras för att utemiljön ska bli trevlig. Gräs, grus och löv ska krattas, gångvägar, ute- och parkeringsplatser ska sopas rena, rabatter ska planteras och så vidare – listan kan göras lång. För att hjälpa dig har vi tagit fram ett brett sortiment för anläggnings- och trädgårdsredskap, maskiner och annat du kan tänkas behövs. Till exempel blir planteringen enklare med en smidig såmaskin!

Hos oss hittar du bland annat spadar och skyfflar i olika modeller, lövräfsor, tegelkärror och gallervält. Vi har även rejäla och praktiska redskapslådor där du kan lägga dina uteredskap på ett och samma ställe, och på så vis spara både tid och förvaringsutrymme.

Beställ uteredskap och vinterprodukter online

För årets kalla, isiga och snöiga månader har vi även nödvändig vinterutrustning och produkter för smidig skötsel och snöröjning. Är du till exempel ute efter en praktisk truckplog hittar du det hos oss. Enkla, tåliga snörakor och sandspridare som hjälper dig förhindra halkolyckor på isiga parkeringar, trappor och liknande.

Det är snabbt och smidigt att beställa det du vill och behöver online i vår webbutik. Har du frågor eller behöver hjälp att hitta rätt uteredskap eller vinterprodukter? Då får du gärna höra av dig till vår fantastiska kundservice! Du når oss på telefon, mejl och chatt.