Utemöbler

Källsortering på Cowab

Sortera avfall enkelt med rätt källsorteringsbehållare

KÖP HÄR

Utestolar, bord och bänkar till uteplatsen

För att få en trivsam uteservering eller uteplats där ni kan äta lunch om vädret tillåter behövs utemöbler. Hos oss hittar du ett brett utbud av både utebord, utestolar och picknickbord som tål alla väder. För att våra utemöbler ska klara både regn och sol samt ska hålla över en längre tid är de tillverkade av högkvalitativa material som behåller sin ytfinish.

Våra utebord och picknickbord är UV-beständiga och klarar av alla väder. I vårt sortiment har vi både fristående bord för dig som redan har stolar och bord där bordet och bänkarna sitter ihop. Dessa picknickbord är klassiska och kan användas i många olika utemiljöer.

Parkbänkar och bänkset

Våra utebänkar och parkbänkar i trä är designade för att klara vårt nordiska klimat och är lätta att underhålla. Med en utebänk eller parkbänk får du en skön plats att sitta på för lite återhämtning. Våra bänkset och parkbänkar med tillhörande bord passar för dig som vill ha en sittplats med ett bord där du kan ställa dina saker eller äta din matlåda.

Har du frågor eller funderingar om våra utemöbler, picknickbord eller parkbänkar kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.