Soptunnor & Papperskorgar

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Soptunnor och papperskorgar för utomhusbruk

Soptunna, avfallsbehållare, sopkärl och papperskorg – namnen är många men alla har de samma funktion, nämligen att samla skräp. Hos oss hittar du en mängd olika soptunnor, papperskorgar och avfallsbehållare i olika storlekar och modeller.

Vi har papperskorgar för utomhusbruk som hjälper dig skapa en trivsam och ren utemiljö. Vill du inte ha soptunnan ståendes på marken är en vägghängd sopkorg ett bra alternativ. Och för att hålla fåglar och annat borta samt skydda innehållet från regn och snö har vi även sopkärl med lock. För utomhusmiljöer kan även en rostfri papperskorg vara ett bra alternativ.

Soptunnor med trycklock gör det smidigt för dig att slänga skräpet då du slipper hålla upp locket för att slänga skräpet. Alla våra soptunnor med lock kan användas både inomhus och utomhus.

Stora sopkärl och soptunnor med hjul

I vårt sortiment av avfallsbehållare hittar du även soptunnor på hjul och stora sopkärl. Med en soptunna på hjul blir det lätt för dig att förflytta avfallsbehållaren dit du vill ha den. Hos oss kan du hitta modeller med två hjul och modeller med tre hjul som förenklar hanteringen ytterligare.

För dig som behöver ta hand om stort och mycket avfall kan ett sopkärl vara det bästa alternativet. Vi har stora sopkärl som rymmer upp till 660 liter. Vi har även mindre avfallstunnor och sopkärl som är väldigt praktiska.

Beställ avfallsbehållare och papperskorg online

Oavsett vad dina behov av en papperskorg eller soptunna är så har vi något som passar. Vi har ett brett sortiment för att du ska kunna hitta ett alternativ och en modell som passar dig och din arbetsplats. Vill du spara plats har vi vägghängda papperskorgar, behöver en avfallsbehållare på hjul har vi det, är du ute efter en papperskorg för utomhusbruk har vi det också!

Har du frågor om våra avfallsbehållare, soptunnor och papperskorgar får du gärna höra av dig till vår kundservice. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Är du säker på vilken avfallsbehållare du vill ha och behöver kan du beställa snabbt och enkelt i vår webbutik. Vi levererar till hela landet – och vi lovar grejer som håller.