Verkstadsinredning & Verkstadsutrustning

Skona kroppen med en stabil arbetsplatsmatta

KÖP HÄR

Verkstadsinredning till professionella verkstäder & industriverksamheter

I Cowabs webbutik hittar du ett mycket stort urval av extra hållbar inredning och utrustning till arbetsplatsen. Vi erbjuder verkstadsutrustning till företag över hela landet, oavsett om du arbetar med produktion eller reparation. Vi har många års erfarenhet av att producera och leverera verkstadsinredning, verktyg och utrustning till både små och stora företag inom de flesta branscher. När du ska möblera produktionssalen eller verkstadshallen är det många saker att ta hänsyn till; både att verkstadsinredningen ska uppfylla dina behov, att den ska vara trygg och säker att använda och vad den kostar.

När du väljer att köpa din industriutrustning från Cowab är du säker på att få kvalitetsprodukter som håller länge, så du behöver inte byta ut dem vartannat år – vilket gör dem mycket prisvärda i förhållande till den höga kvaliteten. Faktum är att vi erbjuder hela 30 dagars öppet köp och 7 års garanti – så att du tryggt kan handla hos oss oavsett om du beställer online, via telefon, e-post eller chatt.

Verkstadsinredning

Du kan enkelt beställa allt från professionella arbetsbänkar till praktisk verktygsförvaring som verktygsskåp, verktygstavlor och smarta verktygsvagnar i webbutiken. Vår höga kvalitet, stora utbud och kunniga kundservice gör att vi har företag som handlar hos oss i decennier efter decennier. Vi är självklart mycket stolta över detta, och arbetar ständigt med att erbjuda effektiv och ergonomisk inredning till verkstäder och andra arbetsplatser. Vi vet också att valfrihet är viktigt, så självklart kan du välja mellan flera höj- och sänkbara arbetsbord eller andra rejäla arbetsbänkar i stål och olika material, arbetsbänkar med hjul och även svetsbord. För att uppnå ännu bättre ergonomi i branschen rekommenderar vi arbetsplatsmattor, arbetsstolar och verkstadsförvaring på hjul för att skydda kroppen.

Modern industri & produktion

Cowab är ett över 90 år gammalt företag med lång erfarenhet och vi har en mycket god dialog med industrier, tillverkare och leverantörer så att vi alltid erbjuder produkter som passar även moderna industriföretag. Vi utökar ständigt vårt utbud av ESD-skyddsprodukter som förhindrar att dyr elektronik förstörs. I vårt sortiment av ESD-skydd och antistatiska produkter hittar du både ESD-arbetsbord och stolar, ESD-förvaringslådor, vagnar och en rad andra tillbehör. Dessutom kommer du att upptäcka ett brett utbud av batteriskåp, laddningsskåp och datorskåp för säker förvaring och laddning av elektronik.

Vanliga frågor angående kategori Verkstadsinredning & utrustning från Cowab

Testfråga

Testsvar för den nyfikne individen

testfråga 2

testsvar 2

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor