Verkstadsförvaring

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Verktygsskåp & förvaring till verkstad

När det kommer till verkstadsförvaring är det viktigt att ha rätt utrustning och lösningar som gör det enkelt att organisera verktyg, redskap, material och smådelar. I Cowabs webbutik hittar du ett brett sortiment av verkstadsförvaring, inklusive verktygsskåp, verkstadshurtsar, bänklådor och verktygsvagnar. Oavsett om du behöver en förvaringslösning med hjul eller utan så har Cowab det du behöver.

En av de mest populära lösningarna är verktygsskåp. Dessa låsbara skåp finns med olika antal hyllplan, så att du kan anpassa förvaringen efter dina behov. Vissa modeller kommer också med kombinationer av hyllor, skåp och lådor ör att du ska få möjlighet att organisera verktyg och smådelar på ett effektivt sätt. Plåtskåp är mycket populära i verkstaden och vi har ett mycket stort utbud av plåtskåp för verkstäder, lager och industrier i vår webbutik.

För dem som föredrar med flexibilitet är verktygshurtsar bra val. Dessa hurtsar är vanligtvis gjorda av robust stålplåt och är monterade på stativ med hjul. Beroende på modell kan du välja mellan två eller fler lådor för förvaring. Verkstadshurtsar är idealiska för dem som behöver flytta runt sina verktyg i verkstaden.

Verktygsvagn för ökad mobilitet

En annan populär lösning är verktygsvagnar. Dessa vagnar har ofta en arbetsyta ovanpå, med lådor eller skåp under. Det bästa med verkstadsvagnar är att de enkelt kan flyttas dit du behöver dem. Oavsett om du arbetar bredvid bilen eller i en specifik del av verkstaden kan du ha dina verktyg inom räckhåll.

Förvaring för smådelar, material och annan utrustning

För praktisk förvaring av smådelar rekommenderas hurtsar och bänklådor. Dessa lådsektioner gör det enkelt att förvara verktyg och tillbehör. Många av dem är även utrustade med hjul, så att du lätt kan flytta runt dem i verkstaden. Med låndinsatser kan du dessutom organisera smådelar och verktyg på ett snyggt och överskådligt sätt.

Cowab erbjuder även verktygshurtsar av hög kvalitet som är idealiska för förvaring av verktyg och skruvar. Dessa lådhurtsar finns i olika storlekar och utformning, så att du kan hitta den som passar dina behov bäst.

Skåp för laddning av elektronisk utrustning

Behöver du låsa in mobiler, surfplattor eller bärbara datorer har vi flera praktiska laddskåp där du kan förvara och ladda enheterna samtidigt. Dessa är perfekta speciellt för skolan och kontoret. I sortimentet hittar du även ett stort utbud av laptopskåp och datorskåp, dessa skyddar maskiner mot damm och smuts i orena miljöer som verkstad, industri och lager. Vi har även brandisolerade batteriskåp som lämpar sig för laddning och förvaring av en mängd olika batterier. Det är utrustade med rökdetektorer, larmsensorer och eluttag för laddning.

När det kommer till verkstadsinredning och förvaringslösningar är kvalitet och funktionalitet viktigt. Cowabs produkter är robusta och gjorda för att klara tuffa arbetsförhållanden. Du kan vara säker på att du får produkter av hög kvalitet som håller länge. Dessutom kommer du arbeta effektivare och säkrare när all utrustning och verktyg har fasta platser. Behöver du tips eller råd för att välja möbler till verkstaden eller vilka verktygsskåp du behöver så finns våra underbara medarbetare på kundtjänst alltid redo att hjälpa till.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor