Verkstadsförvaring

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Förvaring till verkstad, industri och produktion

Flexibel verkstadsförvaring är en förutsättning för dig som vill ha en bra överblick över hela arbetsplatsen oavsett om det är lagret eller verkstaden. Vi på Cowab erbjuder smidig och effektiv förvaring i form av verkstadsskåp, verktygsvagnar, datorskåp, hurtsar och lådor i olika utföranden för att de ska passa in hos just dig och din arbetsplats. När varje arbetsstation på verkstaden, lagret eller industrin kräver funktionell och smart förvaring är våra verkstadsvagnar och laddskåp en perfekt lösning. Vårt sortiment av verkstadsprodukter för lagerhållning och förvaring pallar trycket i tunga arbetsmiljöer. Även våra verkstadsskåp och maskinskåp med färdigmonterade verktygspaneler ger dig flexibla förvaringslösningar.

Med våra pulverlackerade plåtskåp får du en tålig och hållbar arbetsmiljö. Du kan välja själv om du vill att skåpen ska levereras med hyllor och lådor för att förenkla förvaringen av både stora och små saker. Förvaringsskåpens och plåtskåpens dörrar skyddar verktyg och annan utrustning från damm och annat skräp så dina verktyg håller sig rena vilket gör att de får längre livslängd. Vi har även låsbara förvaringsskåp, vägghängda skåp och verktygsskåp på hjul.

Verkstadshurtsar för smidig verkstadsförvaring

En hurts har många användningsområden. Med en verktygshurts från Cowab får du en smidig förvaringsmöbel att ställa under till exempel en arbetsbänk och du har dina verktyg nära till hands. I vårt sortiment hittar du även mobila hurtsar och verktygsvagnar. En hurts på hjul ger dig möjligheten att röra dig mer fritt på arbetsplatsen och fortfarande få med dig det du behöver för att arbeta.

När du ska välja en verkstadshurts eller lådhurts är det viktigt att tänka igenom vilka användningsområden den ska passa in i och vilka behov den ska täcka. I vårt sortiment finns allt från hurtsar med 9 lådor som klarar en maximal belastning upp till 300 kg till mindre bänklådor med en låsbar låda som du enkelt kan skruva fast under bänkskivan på din arbetsbänk. För att du ska få ren bra överblick i lådan så kan många av våra verktygshurtsar dras ut 85–100% vilket gör att det blir lättare att nå det verktyg du behöver. Behöver du en hurts med lås hittar du även sådana i vårt sortiment.

Vill du ha mer information om våra plåtskåp, verktygshurtsar och andra förvaringslösningar kan du kika vidare här på vår hemsida eller kontakta oss via telefon, mejl eller chatt om du har frågor!

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor