Stabila verkstadshurtsar för proffsen

Möbler och verkstadsförvaring som ska användas i industrimiljö bör ha hög kvalitét och tåla några smällar. Det är just därför vi på Cowab är stolta att presentera ett brett sortiment av stabila och stryktåliga verkstadshurtsar till industrin, lagret och verkstaden.

Våra modeller är designade med praktiska funktioner som ska förenkla ditt arbete och din arbetsplats – till exempel kan du hitta en verktygshurts med avtagbar frontplåt som du kan förflytta med hjälp av en pallyftare. Du kan även hitta lådhurtsar på hjul som du enkelt kan flytta dit du helst vill ha dem.

Stort urval av verktygshurtsar till verkstaden

På Cowab har vi ett spännande urval av professionella verktygshurtsar som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Vi hittar garanterat hållbara förvaringslösningar till dig oberoende av hur många hurtsar eller lådor du behöver, vilken maximal belastning bänklådorna ska tåla och vilken storlek som passar in på din arbetsplats.

Hos oss hittar du verkstadshurtsar med allt från ett par lådor till hurtsar med nio lådor, och vi har många olika modeller med olika hög maximal belastningskapacitet. Våra lådhurtsar finns i olika storlekar, höjd, bredd och längd. Du kan hitta all information om våra hurtsar och andra produkter på hemsidan så att du enkelt kan välja den verktygshurts som passar just dig.

Professionella verkstadshurtsar till industrin

Våra lådhurtsar kan monteras under ett skrivbord eller en arbetsbänk om den inte tar för mycket plats. Vi har även modeller av låsbara hurtsar samt lådor som är monterade på gejdrar, vilket gör att lådorna glider lätt när du drar ut dem. Med dessa hurtsar kan du förvara dina saker tryggt samtidigt som du har snabb och enkel tillgång till dina saker.

Du kan även välja till praktiska tillbehör såsom gummimattor. Gummimattan kan du lägga i botten av en låda för att förhindra att dina verktyg och andra saker glider runt i lådan när du drar ut den eller när du förflyttar hurtsen. Du kan även kombinera verktygshurtsen med en bänkskiva så får du ett arbetsbord.

Behöver mer inspiration? Då kan du ta kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt så hjälper vi dig hitta en perfekt förvaringslösning oavsett om du vill ha en verkstadshurts med hjul, en låsbar verkstadshurts eller en vanlig enkel bänklåda. Du behöver inte heller bekymra dig över transporten – vi levererar hållbara grejer till hela landet.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor