Verktygshurtsar till verkstad, lager & industri

Hitta den perfekta hurtsen för din verkstad hos oss på Cowab! Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa verkstadshurtsar som är speciellt designade för professionell användning inom industrin. Oavsett om du behöver en hurts till verkstaden, industrin eller lagret så har vi det du behöver. Våra rejäla verktygshurtsar är gjorda av starkt stål och är byggda för att klara även de tuffaste arbetsförhållanden. Vi är stolta över att kunna presentera en rad modeller med praktiska funktioner som förenklar din arbetsdag. Du kan till exempel välja ett lådskåp som avtagbar front som gör den enkel att transportera med en palldragare. Om du behöver flexibilitet erbjuder vi även lådhurts på hjul, ås att du enkelt kan flytta den dit du behöver den.

Oavsett dina behov har vi verkstadshurtsar som passar dig. Vi har ett stort urval av professionella verktygshurtsar med allt från ett par lådor till nio lådor, och vi erbjuder olika maxlaster för att möta dina behov. Hurtsarna finns även i olika höjder, bredder och längder, så att du kan hitta den perfekta storleken för din arbetsyta.

Platssparande verktygsförvaring

Flera av våra hurtsar får enkelt plats under din arbetsbänk för att spara värdefullt utrymme. Många av våra modeller kommer även med låsbara lådor för att säkerställa att verktyg, material och redskap förvaras säkert. Lådorna är försedda med kullager som säkerställer en smidig och enkel glidfunktion. Det betyder att du enkelt kan komma åt det du behöver – när du behöver det. För extra skydd och organisation erbjuder vi även gummimattor som kan placeras i lådornas botten. Dessa mattor förhindrar att verktyg och smådelar glider runt när du flyttar verktygshurtsen.

På Cowabs hemsida hittar du alla produktspecifikationer du behöver för att välja rätt verkstadshurts för dig. Vi erbjuder även snabb och pålitlig leverans över hela landet! Tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver mer inspiration eller hjälp med att hitta den perfekta verktygshurtsen för din arbetsplats. Vi finns här för att hjälpa dig göra arbetsdagen mer effektiv och organiserad.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor