Verkstadsskåp

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Verktygsskåp till verkstad, lager & industri

Förvaring av verktyg och redskap är en väsentlig del av en effektiv och välordnad verkstad. Hos Cowab hittar du ett brett utbud av verktygsskåp, förvaringsskåp och maskinskåp som passar ditt företags behov och tillgängliga utrymmen. Vi har både stora och små verkstadsskåp och du kan även få några av dem kompletta med inredning för smidig verktygsförvaring. Du hittar verktygsskåp med hyllor, förvaringslådor och verktygstavlor med upphängningskrokar samt arbetsbord.

Rejäla plåtskåp

Våra plåtskåp är kända för sin rejäla konstruktion och hållbarhet. Vi erbjuder varianter av plåtskåp, antingen med kala hyllor eller med praktisk verktygspanel för upphängning av verktyg och redskap. Dessutom kan skåpen förses med lådor, så du kan organisera och hålla ordning på smådelar och tillbehör. Ställbara fötter ser till att skåpen står stadigt på golvet – oavsett underlag. Våra låsbara plåtskåp säkerställer trygg förvaring av verktyg, maskiner och utrustning.

Vägghängda hyllor och skåp till verkstad & industri

Vill du spara utrymme och samtidigt ha snabb tillgång till verktyg och redskap, då är våra vägghängda hyllor och skåp det perfekta valet. Dessa hjälper till att hålla verkstaden snygg och organiserad, samtidigt som de sparar värdefull golvyta. Vi har även verktygsskåp som enkelt kan flyttas runt med hjälp av en truck eller pallyftare, samt verkstadsskåp på hjul som ger dig flexibiliteten att flytta skåpet dit du behöver det som mest.

Cowab är dedikerade till att tillhandahålla kvalitetsprodukter som uppfyller dina behov av verkstadsförvaring. Med vårt stora utbud av verkstadsskåp i olika storlekar, varianter och funktioner kan du vara säker på att hitta det perfekta skåpet för ditt företag. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och hållbarhet, så att du kan vara säker på att våra produkter håller länge och tål daglig användning i verkstaden. Kontakta oss om du behöver hjälp med att hitta rätt verktygsskåp för din arbetsplats.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor