Arbetsplatsmattor

Vägghängda verktygsskåp för optimal förvaring

KÖP HÄR

Arbetsplatsmattor för industri, verkstad och industri

Arbetsplatsmattor är avgörande för att skapa en säker och bekväm arbetsmiljö i verkstäder, butiker och andra industriområden. Dessa stötdämpande mattor är speciellt designade för att minska belastningen på fötter, knän och rygg under långvarigt stående arbete. Hos Cowab hittar du ett brett urval av högkvalitativa arbetsmattor som ger dig den nödvändiga avlastningen du behöver. 

En arbetsmatta är en mycket rimlig investering i både bättre ergonomi och ökad komfort på arbetsplatsen. När du står mycket på jobbet ökar risken för belastningsskador, speciellt om du står på hårda golv. Oavsett om du arbetar i en fabrik, butik eller i en annan bransch där du står mycket är det lätt att hitta en arbetsplatsmatta som passar. På Cowab har vi avlastningsmattor i olika tjocklekar, bredder och utföranden och vi har arbetsmattor som säljs på metervara för att du ska kunna få en skräddarsydd ergonomisk matta för just ditt bruk. Oavsett om du behöver en smal avlastningsmatta eller en bred arbetsmatta så hittar du den hos oss. Välj till exempel en av våra läckra ståmattor av stötdämpande skum – du kommer att märka skillnaden direkt! 

Arbetsplatsmattor med flera funktioner

Förutom att minska belastningen på kroppen kommer en ståmatta även att skydda golvet och föremål du kan förlora på det. Dessutom dämpar dessa mattor buller, vilket är viktigt på många arbetsplatser. 

I Cowabs stora sortiment hittar du smarta arbetsmattor som gör mer än att lindra ömma ben. Vi har till exempel avlastningsmattor för svetsning, och förutom svetsmattor hittar du ESD-mattor, dräneringsmattor och antibakteriella mattor samt smarta modulmattor som gör att du kan bygga din egen avlastningsmatta. Vi har mattor som står emot de flesta kemikalier och har bra halkskydd för att minska risken för fallolyckor på arbetsplatsen. 

Våra arbetsmattor har en hållbar konstruktion som tål daglig användning och ger ett långvarigt skydd mot stötar och vibrationer. De flesta av våra arbetsplatsmattor har halkskydd vilket gör att de ligger helt stilla på släta golv som marmor, kakel, trä och behandlad betong. Du kan enkelt beställa din nya avlastningsmatta i vår webbutik. Behöver du hjälp med att hitta rätt matta för din arbetsplats så hjälper vi gärna till.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor