ESD-skydd & Antistat

Vägghängda verktygsskåp för optimal förvaring

KÖP HÄR

ESD-skydd för en trygg arbetsplats

I dagens moderna arbetsmiljöer är det viktigt att vara medveten om och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder när det gäller att undvika elektriska stötar (Electrostatic Discharge, ESD). I Cowabs webbutik kan du hitta ett brett urval av ESD-skydd som hjälper till att minska risken för ESD.

Statisk elektricitet kan förstöra dyra komponenter, så om du arbetar med finelektronik är det en bra idé att ge antistatiskt skydd. Ett bra exempel är en ESD-matta som avleder statisk elektricitet och enkelt placeras där du behöver den. Under produktion och montering skulle det vara klokt att använda ESD-bord, dessa har en speciell bordsskiva som ger ett effektivt skydd mot statisk elektricitet. När du sitter och arbetar är det vettigt att välja en ESD-stol för att vara säker, till exempel en ESD-arbetsstol eller en ESD-monteringsstol.

Om du ska transportera ESD-känsliga produkter kan du använda en ESD-vagn, det är ESD-hyllvagnar eller bordsvagnar som är säkra att både förvara och transportera komponenter på. För övrig förvaring kan en ESD-låda vara smart, dessa kommer med lock och skyddar elektriska komponenter mot statisk elektricitet vid förvaring.

Praktisk ESD-utrustning & tillbehör

Förutom inredning och hjälpmedel som skyddar mot elektriska stötar i verkstäder, lager, kontor och i produktionshallar hittar du även ett sortiment av ESD-utrustning i v år webbutik. Populära ESD-armband, jordkontakt, skosnören och skoskydd för att nämna några.

Cowabs webbutik är stolta över att kunna erbjuda ett heltäckande sortiment av ESD-skydd som passar olika behov. Om du inte hittar det du letar efter rekommenderar vi att du kontaktar oss för hjälp. Vi har kunniga medarbetare som står redo att guida dig och hitta rätt lösning för din arbetsplats. Cowabs webbutik leverera inte bara kvalitetsprodukter, utan vi levererar även över hela landet. Det betyder att oavsett var du befinner dig i Sverige kan du dra nytta av våra pålitliga service och få tillgång till de väsentliga ESD-produkter du behöver.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolarVerktygstavlor