Verktygstavlor för proffsen

Professionella verktyg kräver professionella upphängningslösningar, det får du med våra verktygstavlor. Vi har ett brett sortiment och kan erbjuda olika typer av lösningar oavsett om du letar efter en verktygstavla på hjul, en verktygsvägg till arbetsbänken eller verktygsvagnar med skåp och hyllor.

Mobila verktygstavlor är praktiska mer bekväma handtag, svänghjul och bromsar så att du enkelt kan dra den med dig dit du behöver för att utföra ditt arbete. Dessutom har tavlorna en perforerad panel där du enkelt kan hänga upp krokar och hållare för att du ska kunna fästa allt från verktyg till paket med spikar. Titta gärna efter verktygstavlor där smålådor ingår så att du också kan förvara småartiklar som inte går att hänga upp på tavlan.

Få kontroll på verktyget: upphängning på olika höjder

Med praktiska upphängningslösningar kan du organisera dina saker och verktyg så som du vill ha dem och få full kontroll över dina hjälpmedel. Våra verktygsväggar kan kombineras med arbetsbänkar om du behöver ha en fast arbetsstation där du kan ha dina verktyg och annan utrustning.

Våra förvaringslösningar är mycket flexibla och smidiga så du kan förvara många verktyg på en liten yta. Ett annat alternativ för praktisk förvaring är att välja en verktygsvagn med en perforerad verktygspanel. Med en sådan kan du inte bara fästa verktygen på panelen och ta den med dig – du kan även förvara andra grejer i dess skåp och hyllor.

Många av våra vagnar med verktygspanel och verktygstavlor på hjul är flexibla då du har möjlighet att montera ihop delarna i olika höjder. På så vis kan du själv organisera utrustningen och verktygen så som du vill ha dem och för att det ska bli så bekvämt som möjligt för dig att arbeta.

Få hjälp med att välja rätt verktygsvägg

Behöver du tips och råd om hur du ska förvara dina verktyg på ett praktiskt sätt utan att kompromissa med utrymme och funktionalitet? Vi pratar gärna med dig och hjälper dig välja en verktygstavla som passar perfekt för just dig och dina behov! Och vi kommer gärna med förslag på extrautrustning och förvaringslösningar som kan ge dig ännu mer valuta för din nya förvaringsutrustning.

Beställ din verktygsvägg snabbt och enkelt i vår webbutik.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolar