Verktygstavlor för verkstad, produktion & industri

Förvaring av verktyg är avgörande för professionella hantverkare och mekaniker. Med våra verktygstavlor kan du enkelt organisera och förvara alla dina verktyg på ett praktiskt och effektivt sätt. Verktygstavlan har perforerade hål för upphängning av verktyg och verktygshållare, så att du kan anpassa den efter dina specifika behov.

Vi har ett brett urval av olika typer av lösningar, oavsett om du letar efter verktygstavlor på hjul, verktygsväggar för arbetsbänken eller verktygsvagnar med skåp och hyllor.

För att skapa ordning och ha full kontroll över dina verktyg kan du använda våra praktiska upphängningslösningar. Våra verktygspaneler kan kombineras med en arbetsbänk för att ge dig en fast arbetsstation där du har alla dina verktyg inom räckhåll. Dessa lösningar är mycket flexibla och platsbesparande, så att du kan förvara många verktyg på en begränsad yta.

Verktygstavla på hjul

En annan möjlighet är att investera i en verktygsvagn med perforerad panel. Förutom att hänga upp dina verktyg på panelen kan du också lagra extra föremål i hyllor och skåp. Många av våra vagnar med verktygspanel och mobila verktygstavlor låter dig justera höjden på de olika delarna för maximal flexibilitet. Detta gör det enkelt att organisera utrustningen så att arbetet blir så bekvämt som möjligt.

Verktygstavlorna är utrustade med praktiska handtag, svängande hjul och bromsar, så att du enkelt kan transportera dina verktyg dit du behöver dem. Dessa verktygstavlor har också en perforerad panel där du kan hänga upp krokar och hållare för att organisera allt från skruvmejslar till spikpaket. Om du har små föremål som inte kan hängas upp kan du leta efter varianter med smådelslådor för att förvara dem säkert.

Anpassa din verktygstavla

Om du behöver hjälp med att välja rätt verktygsvägg är vi mer än villiga att ge dig bra råd och vägledning. Vi kan hjälpa dig att hitta en verktygstavla som passar perfekt för din arbetsplats. Dessutom kan vi komma med förslag på tillbehör och lösningar som hjälper dig att få ut det mesta av din nya förvaringsutrustning.

Beställning av verktygspaneler är snabbt och enkelt i Cowabs webbutik. Vi erbjuder ett brett urval av verktygstavlor av mycket hög kvalitet i olika storlekar, modeller och prisklasser. Med våra professionella verktygstavlor kan du få full kontroll över dina verktyg, behålla ordning på arbetsplatsen och öka din produktivitet. Beställ nu för att dra nytta av våra kvalitetsprodukter och förstklassig service.

Missa inte dessa kategorier

ArbetsbänkarArbetsstolar