Vägghängda plåtskåp för lager, verkstad och industri

Våra vägghängda verktygsskåp i plåt är utformade för att klara användning i verkstad, lager och industri. De är stabila och slitstarka samtidigt som de är små och lätta nog att hängas på väggen. Plåtskåpen och småfacksskåpen som monteras på väggen finns med olika praktiska lösningar som hyllor, verktygspaneler, krokar och cylinderlås.

Ett annat alternativ är att välja ett praktiskt väggställ. Det väger lite och tar liten plats samtidigt som du kan organisera dina saker i plastlådor och förvaringsboxar (som kan köpas separat som tillbehör). Oavsett vilken lösning du väljer, väggställ eller vägghängt plåtskåp, kan du känna dig trygg i att du får slitstarka produkter som låter dig sortera dina saker på ett ordnat och systematiskt sätt.

Håll ordning på sakerna med ett vägghängt plåtskåp

Få saker är mer frustrerande än att inte hitta det du söker. Är du trött på att verktygen inte är på samma ställe som du la dem sist? Är du frustrerad över att skruvar och muttrar inte är sorterade? I så fall kan ett vägghängt plåtskåp hjälpa dig hålla ordning på saker och ting. Verktygsskåp som hängt på väggen är praktiska när det kommer till förvaring av småsaker som annars lätt kan försvinna på en hektisk arbetsplats. Flyttbara hyllplan låter dig anpassa skåpet efter dian behov, vilket gör våra vägghängda verktygsskåp mycket flexibla och användbara.

Stort urval av funktionella verktygsskåp

Oavsett om du vill sortera verktyg eller förvara tunga maskiner finns ett vägghängt plåtskåp eller väggställ som passar för just dig. Det finns även möjlighet att komplettera skåpen med gummimattor, hyllor och förvaringsbackar.

Kontakta oss på Cowab om du har funderingar kring våra väggställ och väggmonterade skåp– vi hjälper dig gärna att hitta ett skåp som passar dina behov! Vet du redan vad du vill ha kan du enkelt beställa direkt i vår webbutik eller via vår kundservice på telefon, mejl och chatt.