Vägghängt verktygsskåp i plåt

Våra vägghängda verktygsskåp i plåt är utvecklade för att klara användning i verkstad, lager och industri. Skåpen är stabila och slitstarka samtidigt som de är små och lätta nog att hängas på väggen. De små lådorna kan också stå på arbetsbänkar och skrivbord dom du föredrar det.

Skåpen finns med olika praktiska lösningar som hyllor, verktygspanel, krokar och cylinderlås. Ett annat alternativ är att välja ett praktiskt väggställ. De väger lite och tar liten plats och du kan organisera dina saker i plastlådor och förvaringsboxar som kan köpas separat.

Oavsett vilken lösning du väljer kan du känna dig trygg i att du får slitstarka produkter som låter dig sortera dina saker på ett ordnat och systematiskt sätt.

Håll ordning på sakerna med ett verktygsskåp på väggen

Få saker är mer frustrerande än att inte hitta det du söker. Är du trött på att verktygen inte är på samma ställe som du la dem sist? Är du frustrerad över att skruvar och muttrar inte är sorterade? I så fall kan ett verktygsskåp som hängs på väggen hjälpa dig att hålla ordning på saker och ting.

Vägghängda verktygsskåp är praktiska när det kommer till förvaring av småsaker som annars har lätt kan försvinna på en hektisk arbetsplats. Flyttbara hyllplan låter dig anpassa skåpet efter dina behov vilket gör våra förvaringslösningar mycket flexibla och användbara.

Stort urval av funktionella verktygsskåp

Behöver du fler förvaringslösningar till ett vägghängt verktygsskåp? Vi erbjuder kompletta verktygsskåp med lås, perforerade verktygspaneler och flexibla hyllösningar samt praktiska plåtskåp på hjul som är enkla att transportera.

Oavsett om du vill sortera verktyg eller förvara tunga maskiner finns ett plåtskåp som passar för just dig. Det är även möjligt att komplettera skåpen med gummimattor, hyllor och förvaringsbackar.

Ta gärna kontakt med oss på Cowab om du vill ha tips och råd om våra väggställ och vägghängda verktygsskåp – vi hjälper dig hitta ett skåp och en lösning som passar dig. Du beställer enkelt och snabbt i vår webbutik eller via vår kundservice som du når på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.