Kompletta verktygsskåp

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Ordning och reda med komplett verktygsskåp

Ingenting är mer frustrerande än att inte hitta det du behöver – särskilt om du har en hektisk arbetsdag. Med våra kompletta verktygsskåp får du god ordning på din utrustning, och kan effektivisera din arbetsdag. I stora skåp med verktygspaneler, hyllor och förvaringslådor får allt plats – så slipper du slösa tid på att leta redskap och verktyg.

Många av våra verkstadsskåp har detaljer som elektroniska kodlås, justerbara fötter och komplett inredning. Dessutom tillverkas de i robust och slitstark stålplåt som tål tuffa miljöer, vilket gör dem optimala för användning på industrier och i verkstäder.

Välj rätt maskinskåp för dig och din arbetsplats

Alla våra plåtskåp och maskinskåp finns i olika storlekar och inredningar så att du ska hitta en modell som passar dig och din arbetsplats. Några modeller har till exempel lådor, hyllor, verktygspaneler och förvaringslådor, medan andra bara har hyllor och plastbackar. Det första alternativet passar bra för dig som behöver ett stort verktygsskåp för att förvara en mängd olika redskap och utrustning. Det andra alternativet, ett skåp med hyllor och plastbackar, är perfekt för dig som kunna sortera skruvar, muttrar och andra småsaker.

Vi rekommenderar att du tar en titt på inredningen till de kompletta maskinskåpen för att försäkra dig om att du får en modell som passar dina behov. Du kan även beställa extra tillbehör till skåpet såsom krokar och extra plastlådor om du har behov av det.

Beställ ett stort verktygsskåp online

Ett stort verkstadsskåp kan väga upp till 150 kg, men du behöver inte bekymra dig över leveransen när du beställer via vår webbutik – vi skickar våra produkter över hela landet, oavsett storlek. På Cowab har vi ett spännande urval av verkstadsutrustning och maskiner om du behöver fylla upp plåtskåpet.

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller funderingar kring våra kompletta maskinskåp, verktygsskåp och förvaringslösningar som kan passa din verksamhet. Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet av branschen så vi hjälper dig gärna hitta rätt verkstadsskåp!