Kompletta verktygsskåp

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Ordning och reda med komplett verktygsskåp

Ingenting är mer frustrerande än att inte hitta det du behöver – särskilt om du har en hektisk arbetsdag. Våra kompletta verktygsskåp ger dig god ordning på all din utrustning, och kan effektivisera din arbetsdag.

Stora och praktiska skåp med verktygspaneler, hyllor och förvaringslådor låter dig enkelt organisera upp allt från hammare till skruvar. I våra förvaringsskåp får allt plats – så du slipper slösa tid på att leta efter verktyg och andra redskap.

Många av våra plåtskåp har detaljer som elektroniska kodlås, justerbara ben och komplett inredning. Dessutom tillverkas skåpen i robust och slitstark stålplåt som tål tuffa miljöer, vilket gör dem optimala för användning på industrier och verkstäder.

Välj rätt maskinskåp för dig och din arbetsplats

Alla våra verktygsskåp och maskinskåp finns i olika storlekar och inredningar så att du ska kunna hitta en modell som passar för dig och din arbetsplats. Några modeller har till exempel lådor, hyllor, verktygspaneler och förvaringslådor, medan andra bara har hyllor och plastbackar.

Det förstnämnda skåpet passar bra för dig som behöver ett stort verktygsskåp för att förvara en mängd olika redskap och utrustning, medan det andra skåpet med plastbackar och hyllor är optimalt för dig som vill kunna sortera skruvar, muttrar och andra småsaker.

Vi rekommenderar att du tar en titt på inredningen till de kompletta verktygsskåpen för att försäkra dig om att du får en modell som passar för dina behov. Du kan även beställa extra tillbehör till skåpet såsom krokar och extra plastlådor om du har behov av det.

Beställ ett stort verktygsskåp online

Ett stort verkstadsskåp kan väga upp till 150 kg, men du behöver inte bekymra dig över leveransen när du beställer via vår webbutik – vi skickar våra produkter över hela landet, oavsett storlek. Den höga vikten kan faktiskt vara en fördel – chansen att någon stjäl ett blytungt verktygsskåp minskar avsevärt om det väger mycket!

Vi har även ett spännande urval av verkstadsutrustning och maskiner om du behöver fylla upp skåpet medan du är igång – du hittar allt från kompressorer till handverktyg hos oss på Cowab.

Ta gärna kontakt med oss om du har funderingar eller vill ha tips på smarta verktygsskåp och förvaringslösningar som kan passa dig och din arbetsplats. Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet av branschen så vi hjälper dig gärna. Och vi lovar grejer som håller.