Materialställ

Mångsidiga materialställ för tung och flexibel förvaring

För effektiv lagring inom industrier, verkstäder och större garage är materialställ perfekt, för både lättare och riktigt tung förvaring. Cowabs grenställ för trävirke och rör finns i flera olika utföranden, med enklare grenställ som enkelt kan byggas på och kompletteras efter behov. Våra listställ med justerbara armar är konstruerade för både tunga och flexibla arbetspass. Ställen för virkesförvaring är enkla att montera och håller riktigt länge, även vid frekvent hård belastning. I vårt sortiment hittar du allt från grenställ till torkvagnar och materialställ, där du snabbt väljer de alternativ som passar dina behov.

Enkla och dubbla grenställ

Våra enkel- och dubbelarmade materialställ för lättare och tyngre långgods ger dig snabbt en överblick för din förvaring. Cowabs enkla grenställ till förvaring av brädor är grunden till vårt flexibla förvaringsställ, med många påbyggnadsmöjligheter. De enkla listställen till lager- och industriområden är tillverkade i stålplåt och är slittåliga. Med påbyggnadsmöjligheter finns även våra dubbla grenställ för plåt och dylikt tungt gods. Våra dubbla ställ till virkesförvaring och längre rör finns i flera utföranden. Tack vare dubbelpelare, armar och stagsektioner är grenställen optimala för extremt tunga gods, där de utbyggda dubbelställen har belastningskapacitet upp till hela 12 ton! Grenställens sektioner med tvär- och diagonalstag maximerar stabiliteten utan att göra avkall på flexibiliteten.

Mångsidiga torkvagnar

Cowabs torkställ finns i flera varianter, som flexibla alternativ utifrån behoven på din arbetsplats. Våra platsbesparande lagringsvagnar för gips, rör, trä eller plåt har flyttbara grindar som ger flera kombinationer för användning. Torkställens nylonhjul med länkar är slitstarka och har lågt rullmotstånd, som gör dem smidiga att förflytta med eller utan last. Tillsammans med hyllställ och andra påbyggnadssektioner ur vårt sortiment skapar du snabbt ett rejält och samtidigt hanterbart förvaringssystem på lager, förråd och inom större industrilokaler.