Materialställ

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Materialställ till verkstad, lager och industri

Ett välordnat och effektivt lager kräver smarta lösningar för att organisera material och produkter. Materialställ är oumbärliga när det gäller att skapa en god struktur och tillgänglighet för långt och tungt gods. Du hittar ett stort urval av materialställ, torkställ, torkvagnar, grenställ och påbyggnadssektioner samt extradelar som armar och stagsektioner i vår webbutik. Produkterna är tillverkade av slitstarkt och kraftigt stål som tål tuffa miljöer.

Det är flera saker du måste tänka på när du ska köpa ett nytt materialställ eller grenställ; bland annat vilken belastningskapacitet det ska tåla. Den maximala belastningskapaciteten som uppges i produktspecifikationen gäller om vikten är jämnt fördelad på stället. Höjd, djup och längd kan variera från modell till modell. Det finns dessutom många olika materialställ som är avsedda för olika typer av saker och gods, från olika hyllplattformar till långgods.

Grenställ och materialställ av hög kvalitet

Det är viktigt att skaffa materialställ som passar dina behov. Ett grenställ med dubbelpelare och armar är perfekt när du vill ha lätt tillgång till brädor, eller ska förvara tyngre föremål och gods. Pelarna är perforerade vilket gör det enkelt att montera armarna i passande höjd – och du kan bygga på grenstället med extra pelare och andra delar om du behöver mer förvaringsutrymme.

Ett materialställ med gummilist är optimal för förvaring av metall-, glas- och gipsskivor samt trä. Praktiska stödpelare försäkrar att godset inte flyttar sig samtidigt som du får möjligheten att lasta gods på höjden. Våra materialställ tål last upp till 1000 kg. I vårt sortiment kan du välja mellan enkelsidiga ställ och dubbelsidiga materialställ. Du bör dock vara uppmärksam på du endast kommer åt ditt gods från ena sidan på ett enkelsidigt ställ – fundera därför på vilket alternativ som är mest praktiskt för dig och din arbetsplats.

Stort urval av praktiska materialställ till industri

Vårt urval består av mer än bara grenställ och materialställ. Du hittar torkställningar på hjul som passar bra för dig som vill kunna förflytta stället och placera det där du vill. Listställ och långgodsställ är en optimal lösning för dig som hanterar och förvarar långt gods som inte väger så mycket, och några av de enklaste modellerna är designade så att du ska kunna bygga på dem med grenställ och andra påbyggnadssektioner.

Små grenställsvagnar är väldigt praktiska när du ska transportera trä och långgods. En grenvagn är en typ av plattformsvagn med elförzinkad godsställning som är enkel att hantera – och den förenklar din arbetsdag.

Oavsett vilken eller vilka produkter du väljer kan du känna dig trygg i att du får det bästa och mest hållbar alternativet för dig. Vi på Cowab har specialistkunskap och lång erfarenhet, och vi hjälper dig gärna! Du når oss på telefon, mejl och chatt. Vill du ha tips på hur du kan använda ditt lagerutrymme maximalt finns det här.