Torkvagnar

Torkvagn och torkställ på hjul

Vi har ett brett utbud av olika typer av torkvagnar och torkställ på hjul av hög kvalitet. Produkterna är utvecklade för användning i verkstäder, lager och industrier, och de tillverkas av robust och slitstarkt stål. Torkvagnar är nyttiga hjälpmedel på arbetsplatser där man behöver platsbesparande lösningar för att förvara skivor av metall, gips, spån och glas. Du samlar skivorna på ett och samma ställe och kan enkelt ta med dem tack vare torkställets hjul. Detta gör att du undviker onödigt slitage samtidigt som du utför ditt arbete på ett effektivt och säkert sätt.

De länkade hjulen är enkla att hantera tack vare dess låga rullmotstånd på jämna ytor och möjligheten att rotera dem i alla riktningar. Du kan därför själv flytta ett stort torkställ på ett komfortabelt sätt, vilket är mycket viktigt när du ska förflytta stora skivor.

Torkvagnar med många kombinationsmöjligheter

Titta gärna efter ett torkställ på hjul med olika kombinationsmöjligheter om du har ett behov av att kunna variera placeringen efter vilken typ av skiva du ska förvara. Flyttbara grindar gör det möjligt att utforma torkstället på olika sätt för att hitta den mest optimala lösningen för jobbet du ska utföra.

Vi erbjuder även stora torkställ på hjul med justerbara mittsektioner. Dessa ställ har ett bra intervall mellan de galvaniserade pinnarna så att du ska kunna transportera skivor med olika storlek och tjocklek. Bromsar på hjulen gör att du kan flytta stället på ett säkert sätt även när lasten är tung.

Stort urval av materialställ och torkvagnar

Hos oss hittar du ett stort urval av många olika typer av materialställ som torkvagnar och torkställ på hjul, grenställ, listställ och andra förvaringslösningar. Dessutom har vi många praktiska påbyggnadssektioner så att du kan bygga ihop den bästa lösningen för din arbetsplats.

Behöver du hjälp att välja torkställ och torkvagn eller vill du ha inspiration till olika förvaringslösningar kan du ta kontakt med vår kundservice. Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet av att leverera ergonomiska, effektiva och hållbara produkter till industri, lager och verkstad – och vi levererar till hela landet.