Listställ

Listställ till verkstad och industri

Våra listställ tillverkas av slitstarkt stål och är designade för att du ska kunna maximera din lagerförvaring. Vi vet hur viktigt det är med slitstark och praktisk utrustning när du jobbar på en verkstad, industri eller ett lager. Du behöver inte enbart utrustning som tål tuffa tag och miljöer – de ska också vara platsbesparande.

Du kan använda materialställen för att förvara lätt långgods såsom rör och lister. Ett ställ med flyttbara armar ger dig en flexibel förvaringslösning som är enkel att justera efter föremålen och godset som ska förvaras. Detta gör att det blir lätt att hantera långgods, vilket i sin tur ökar både säkerheten och produktiviteten på arbetsplatsen. Det är även möjligt att utvidga användningsområdet för liststället genom att köpa påbyggnadssektioner och andra tilläggssatser.

Köp ett listställ som påbyggnadssektion

Våra listställ kan enkelt byggas ihop med grenställ och andra materialställ. De är ett bra val för dig som redan har, eller som önskar att köpa, ett grenställ. Påbyggnadssektionerna är lika flexibla som andra listställ, och du kan flytta armarna efter eget behov och önskemål. Du kan även välja mellan ensidiga och dubbelsidiga varianter beroende på hur mycket förvaringsutrymme du behöver. Det är också möjligt att köpa extra hyllplan och upphängningsskenor till materialställen. Det medföljer hyllplan till både påbyggnadssektionerna och bassektionerna som kan användas till att förvara olika föremål, och som enkelt kan fästas i botten eller i armarna.

Hur du väljer rätt listställ

Är du osäker på vilket materialställ som passar bäst för dig? Fundera på dessa tre saker:

  1. Hur många armar du behöver

  2. Vilket mått som är mest praktiskt

  3. Hur stor belastning stället ska klara.

När du hittat ett listställ som passar dina behov kan du beställa snabbt, enkelt och tryggt i vår webbutik. Om du fortfarande är osäker, ta då kontakt med vår kundservice. Vi hjälper dig gärna att välja rätt listställ för dig och din arbetsplats.