Kontorsmöbler & Kontorsinredning

Sortera avfall enkelt med rätt källsorteringsbehållare

KÖP HÄR

Kontorsmöbler, kontorsutrustning och kontorsinredning

De allra flesta arbetsplatser har behov av en liten kontorsplats för att kunna jobba med pappersarbete och liknande. Vi har ett stort urval av kontorsmöbler, kontorsutrustning och kontorsinredning som passar de flesta behov, oavsett om du har en stor eller liten arbetsplats.

Till exempel hittar du små, lättplacerade kontorsbord och stolar i vårt sortiment som passar ihop med kontorsskåp, samt smarta förvaringsskåp som kan hängas på väggen för att frigöra golvyta.

Hopfällbar kontorsutrustning och kontorsmöbler

Hopfällbara stolar och bord är väldigt användbara när du ska arrangera konferenser, event och seminarier, men de är även praktiska att använda till vardags. Behöver du kalla in till ett större möte kan du enkelt göra plats för fler deltagare med hjälp av hopfällbara stolar, vikbara bord och andra praktiska konferensmöbler.

Vi har dessutom allt du behöver till presentationer som till exempel whiteboard, blädderblocksstativ och ståbord. Kontorsutrustning som dessa kan användas både i mötesrummet och i klassrummet. Bordsvagnar och andra serveringsvagnar är också en del av vårt breda sortiment, som lämpar sig för både caféer, matsalar och kurser.

Kontorsinredning för reception och entré

Olika företag och organisationer har olika behov när det gäller entré och reception. En läkarmottagning, advokatbyrå, bank eller liknande behöver till exempel möbler till väntrum och egen mottagning för att ta emot besökare. Vi har receptionsdiskar, tidningsställ och broschyrställ, såväl som tamburmajor och klädställ.

Är du orolig för att skräp och smuts samlas vid ingången? Våra dörrmattor och entrémattor är utformade för att absorbera spill och för att du ska kunna skrapa bort smuts under skorna, vilket är väldigt praktiskt och bekvämt att ha vid just entrén. Med mattor håller du lokalen ren och fräsch samtidigt som de bidrar till ökad säkerhet genom att minska risken att halka på golvet.

Smarta lösningar till kontor: inredning, möbler och utrustning

En ergonomisk kontorsstol och ett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord reducerar risken för belastningsskador. Dessa möbler är särskilt viktiga för dig som sitter mycket på jobbet och har behov av att variera arbetsställning.

Det är viktigt att tänka på helheten när man ska välja kontorsinredning, så att inredningen är designade för arbetsuppgifterna som ska utföras. Cowab producerar egna kontorsmöbler och kontorsinredning, och vi tar också in snygga och funktionella produkter från andra leverantörer. Våra kontorsmöbler är av hög kvalitet och har konkurrenskraftiga priser.

Vi på Cowab har specialistkunskap och lång erfarenhet av branschen, och vi hjälper dig gärna att välja kontorsmöbler om du tar kontakt med vår kundservice. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Vi levererar till hela landet så du behöver inte bekymra dig över leveransen. Och vi lovar grejer som håller.