Kontorsmöbler & Kontorsinredning

Entremattor hos Cowab

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Inred kontor att trivas i

Skrivbord eller datorbord med tillhörande kontorsstol är det första man tänker på när det gäller kontorsinredning. Vi har många olika varianter av skrivbord med fast höjd samt höj- och sänkbara skrivbord. För att må bra på jobbet i längden är det viktigt att variera arbetsställningen, och det gör du enklast genom att ha en variation av kontorsstolar att välja på. En vanlig hederlig skrivbordsstol kan vara basen, men fyll på med en sadelstol och en aktivitetsstol som t.ex. en balanspall för att aktivera bålen eller en skrivbordscykel som höjer pulsen. Vårt stora utbud garanterar att du kommer hitta modeller som passar dig och dina behov.

Tänk på trivseln och eventuella störningsmoment. Inred med ljudabsorbenter och skärmväggar för att få rum i rummet och en lugn atmosfär utan eko eller starka ljud. Lägg till växter eller konstväxter för en välkomnande känsla.

Konferensrum och mötesrum som representerar

När ni tar emot kunder, besökare och samarbetspartners är det viktigt att välkomna dem i ett snyggt mötesrum med kvalitet som representerar ditt varumärke. Idag sker mycket av arbetet i form av möten och konferenser. Tidigare satt man själv på sitt kontor men idag har det istället blivit att man jobbar och beslutar via möten. Detta kräver att mötesrummen är anpassade för långa sittningar och att de är ergonomiskt utformade. En stoppad stol kan göra underverk när det gäller att kunna sitta länge och delta i en konferens. Om du har dåligt om utrymme rekommenderar vi att köpa en klappstol som enkelt går att vinkla ihop för att spara utrymme, men som ändå gör att någon slipper stå.

Välkomnande entré och reception

Entrén är det första en kund eller besökare ser. Säkerställ att entrén är ren och fin, att det finns bord och bekväma stolar om kunden behöver vänta. Skapa en välkomnande miljö med blommor och tidningsställ.

Lunchrummet ska ge en bra paus

Lunchrummet är ofta förbisett när det kommer till utformning och design. Beroende på hur många ni är på arbetsplatsen behöver lunchrummet anpassas funktionellt utefter behov. Med många färger och storlekar på lunchrumsmöbler att välja på kan du få det precis som du vill ha det. Bord, stolar och matgrupper i olika former och material.