Konferensmöbler

Behöver du något att sitta på? Vi har ett stort utbud av kontorsstolar

KÖP HÄR

Möbler till mötesrummet

För att du ska kunna hålla koncentrationen uppe och klara av en hel dag med möten eller föreläsningar måste du sitta bra. Våra konferensstolar är tillverkade med ergonomi i fokus så att du ska få en bekväm sittställning under hela mötet – och du slipper skruva på dig för att hitta ett skönt sätt att sitta. Med stapelbara stolar blir det lätt att stuva undan stolarna när mötet eller konferensen är slut.

Under ett möte eller en konferens kan det också vara skönt att variera mellan att sitta och stå. Med ett höj- och sänkbart konferensbord får du möjlighet att växla mellan att sitta och stå under mötet – förutsett att de andra mötesdeltagarna också vill växla ställning. Våra mötesbord är utformade så att alla mötesdeltagare ska kunna få kontakt med varandra tack vare sin form. Behöver du ett större konferensbord har vi även smarta iläggsskivor till bord i vårt sortiment.

Idag är det vanligt att mötesanteckningar görs på laptops, datorer och surfplattor, därför är ett konferensbord med eluttag praktiskt att ha. Med ett sådant kan du använda din laptop under mötet eller konferensen utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut.

Praktiska tillbehör till konferensrummet

Vi vill att det ska vara lätt att ställa i ordning och återställa ett mötesrum eller konferensrum. Genom att skaffa en stolkärra eller möbeltransportör går det snabbt och smidigt att förflytta stolarna och borden dit de ska förvaras.

Vid konferenser och stora möten är en talarstol eller pulpet bra att ha i tillgång till. En ståpulpet underlättar för talaren eftersom personen får möjlighet att förvara sina saker och ha hjälpmedel som anteckningar eller laptop nära under framförandet.

För att få ordning på eventuella sladdar och kablar vid ett konferensbord med eluttag har vi smarta kabeldiken. Våra kabeldiken monteras på undersidan av bordsskivan för att undvika trassel med kablarna på arbetsytan.

Har du frågor eller funderingar kring våra konferensmöbler? Ta då kontakt med oss så hjälper vi dig reda ut dem. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.