Kontorsinredning & Tillbehör

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Anpassad och funktionell kontorsinredning

Riktig kontorsinredning, kontorstillbehör och kontorsartiklar är väsentliga för att skapa en trivsam och effektiv arbetsmiljö. Vi erbjuder ett stort urval av produkter och lösningar som kan anpassas efter individuella behov så att du kan optimera arbetsdagen på bästa möjliga sätt.

Vi rekommenderar att du tänker igenom vilka behov eller önskemål du har på förhand, och titta gärna igenom vårt sortiment för att få inspiration till olika lösningar. Kanske behöver du kontorsinredning som du inte har tänk på men som skulle göra stor skillnad i vardagen med tanke på ergonomi och produktivitet? Det är få saker som är mer frustrerande än att behöva rota igenom pappershögar på skrivbordet samtidigt som en stel nacke kan störa koncentrationen kraftigt under arbetsdagen.

Spännande urval till kontor: tillbehör, artiklar och inredning

Det är mycket som ska på plats när du ska inreda ett kontor. Saker som väggklocka, skrivbord, arbetslampor, dokumentförstörare, hängmappar, utställningsskärmar och liknande är ofta fasta inventarier för många arbetsplatser. Vi erbjuder kontorsinredning till konkurrenskraftiga priser så att du kan beställa allt du kan tänkas behöva här hos oss.

Beroende på vilka uppgifter som ska utföras under arbetsdagen kan du behöva allt från en praktisk plockvagn till pärmar och mappskåp som låter dig sortera pappersarbetet på ett översiktligt sätt. Glöm inte att skaffa tillbehör till skrivbordet. Praktisk kontorsinredning som CPU-hållare och PC-stativ, bokstöd, system för hängmappar och bankettfack ser till att du kommer in i en bra arbetsrytm och att du har god ordning på dina saker.

Ergonomiska och flexibla kontorsartiklar

Cowab har även ett stort fokus på säkerhet och ergonomi. I vår webbutik hittar du kontorsinredning som minskar belastningsskador och spänningar i kroppen, som till exempel en monitorarm och justerbara fotstöd. Det är viktigt att ställa in skärmar och tangentbord i rätt höjd för att du ska kunna få en bekväm arbetsställning. Du kan till exempel kombinera kontorstillbehören med ergonomiska kontorsmöbler såsom höj- och sänkbara skrivbord så att du kan växla mellanstående och sittande arbete, samt så att fler personer kan använda samma arbetsstation.

Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp eller tips och idéer till en flexibel kontorsinredning och lösning. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.