Kontorsinredning & Tillbehör

Kontorsstolar hos Cowab

Behöver du något att sitta på? Vi har ett stort utbud av kontorsstolar

KÖP HÄR

Alla tillbehör du behöver till kontoret

När du ska inreda ett kontor kommer du troligtvis vilja gå utanför kategorin med bara skrivbord och kontorsstolar. Det finns väldigt mycket inredning och tillbehör som skapar en grym arbetsplats! Någonting som är av största vikt för en bra arbetsmiljö är belysningen. Det ska inte vara för mörkt på kontoret så att datorskärmens ljus blir för intensivt, men det ska inte heller vara för vitt och kallt ljus, utan behagligt och samma i hela rummet. Tänk på att inreda med både taklampor och bordslampor för ett behagligt arbetsklimat.

Förutom rummets ljus behöver du fundera på ljudklimatet på kontoret. Det finns en mängd hjälpmedel för att minska ljudnivån i form av buller och eko. Du kan till exempel montera ljudabsorbenter på alla medarbetares skrivbord, eller ställa dem som avdelare för att skapa öar i kontorslandskapet. Skärmväggar gör stor skillnad för att kunna upprätthålla fokus på en avdelning med mycket springande i korridorerna.

Beroende på din verksamhet kan det vara väldigt bra att ha avlastningsbord eller kontorsvagnar för mobil förvaring, till exempel pärmvagnar eller mappvagnar om ni är flera som behöver nära tillgång till dokument. Andra skrivbordstillbehör som blankettfack, bokstöd kan också vara användbart. Ergonomiska hjälpmedel ger bättre arbetsställning och minskar risken för belastningsskador. Genom montering av bildskärmen på en monitorarm kan du enkelt flytta den upp, ner och i sidled för att få bättre arbetsställning som kan varieras. Hos Cowab hittar du även smidiga märkmaskiner som underlättar vid märkning av lådor, boxar och annan materiell. Se även vårt urval av väggklockor, dokumentförstörare, grenuttag och kabeldiken.