Kontorsstolar & Mattor

Behöver du något att sitta på? Vi har ett stort utbud av kontorsstolar

KÖP HÄR

Kontorsstolar för ömmande ryggar

Letar du efter en kontorsstol för en ömmande rygg? Vill du ha en så ergonomisk arbetsställning som möjligt har du kommit till rätt ställe. Du hittar ett stort utbud av både kontorsstolar och mattor här i vår webbutik, och alla är av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi kan erbjuda allt från sadelstolar och kontorsstolar till gamingstolar och 24-timmarsstolar. För att hitta den perfekta stolen bör du fundera på dessa frågor:
- Hur länge kommer du sitta i stolen varje dag?
- Hur många olika justeringsmöjligheter vill du ha?
- Vilket material föredrar du?

En 24-timmarsstol med många justeringsmöjligheter passar bra för dig som kommer sitta i den under större delen av arbetsdagen, till exempel på kontoret. En sadelstol med hjul passar däremot bra i industrin, på lager och andra arbetsplatser där du vill sitta med rak rygg, vilket ger dig stark muskulatur och minskar spänningar i axlar och nacke.

Kombinera kontorsstol och matta för maximal komfort

En ergonomisk arbetsmatta är ett perfekt val för dig som arbetar stående i flera timmar åt gången, till exempel i en butik, reception eller på ett kontor. Våra arbetsplatsmattor är utvecklade för att öka blodcirkulationen i fötterna och reducera både smärta och trötthet.

Kroppen mår bra av en varierad arbetsställning, så du kan med fördel kombinera kontorsstolen och mattan med ett höj- och sänkbart skrivbord. Med ett justerbart skrivbord kan du höja bordet och stå på mattan för att få ett avbrott från allt sittande samtidigt som du avlastar kroppen i en stående ställning.

Ett stort plus med våra arbetsplatsmattor är att de är hygieniska och enkla att tvätta.

Beställ kontorsstol och matta online

Du kan beställa både kontorsstol och matta här hos oss, samt en mängd andra praktiska tillbehör som fotstöd, kontorshyllor, skrivbordscykel och golvskydd. Ta gärna kontakt med vår kundservice om du behöver hjälp att välja. Vi kan ge dig många goda tips och råd om ergonomiska kontorsmöbler och kontorsstolar för ömmande ryggar, stela nackar och värkande axlar. Du når oss på telefon, mejl och chatt – och vi lovar grejer som håller.