Lagerinredning & Förvaringssystem

Lastpallar på Cowab

Förvara hållbart med rätt lastpallar

KÖP HÄR

Platseffektiv lagerinredning och förvaring

Cowabs lager- och förvaringssystem till verkstäder, förråd och större industrier hjälper dig att enkelt lagerhålla mindre och större godsvolymer. En genomtänkt inredning för lager, verkstad och industri är avgörande för ditt företag, på både kort och längre sikt. Alla lager har olika förvaringsbehov, men den gemensamma nämnaren är att lagerhyllor, pallställ och grenställ till förvaring behöver hålla riktigt hög kvalité.

Däckställ till lager kräver utrustning av riktigt hög standard för effektiv förvaring. I vårt sortiment hittar du däckställ och kompaktställ som professionella bilfirmor använder, men även mindre förvaringsställ till det privata garaget.

Förvaringsskåp för maskiner och verktyg behövs till varje lagerområde för att säkerställa att dina maskiner och verktyg förvaras säkert. Många av våra skåp går att låsa och har en så kallad trepunktslåsning för att maximera säkerheten.
Cowabs förvaringshyllor och hyllställ till lager har även dem breda användningsområden. Med extra djup på hyllplanen kan du enkelt få plats med maskiner och kompressorer till exempel och vissa av våra hyllsystem går även att använda som arbetsbänk. Pallställagen görs i våra egna fabriker och kan anpassas efter dina behov.

Att inreda ett lager med pallställ är förenat med många krav och regler. Du kan anpassa pallställen själv genom att komplettera med pallställskomponenter och tillbehör. Addera gärna till en trappstege, för att få snabb åtkomst till gods placerat överst på förvaringshyllorna.

Några andra exempel på våra utmärkta förrådsprodukter är förvaringsskåp till verktyg och grenställ för torkning av långgods eller rejäla plastbackar med lock. Välj ur vårt breda sortiment av lagerhyllor och däckställ för att snabbt och smidigt bygga det förvaringssystem som är optimalt för behoven på din arbetsplats. Tveka inte att höra av dig till våra experter, så hjälper de dig med din beställning.

Pack och plock är avgörande för kundservicen

Vid en effektiv lagerhantering krävs rätt utrustning. Ett höj- och sänkbart packbord kan verkligen förbättra både ergonomin och effektiviteten på ett lager. Läs gärna våra tips på vad du ska tänka på i bloggen. Förpackningsmaterial och emballage bör användas på ett effektivt och hållbart sätt i produktens naturliga väg till slutkund. Att packa gods kräver både snabbhet men också möjligheten att säkra godset för säker transport till slutkund. Bandningsmaskiner som bandar godset på pall efter inplastning med sträckfilmsmaskin blir välanvända hjälpmedel.

Tydlighet genom märkning och skyltar

För att slippa lägga tid på att leta så är märkning genom etiketter, skyltar och dekaler avgörnde för att hålla tempot uppe. Det är också bra att använda golvmärkning för att få givna platser för större förvaring eller parkering av staplare och truckar. När rätt sak är på rätt plats ökar effektiviteten och säkerheten.