Däckhantering

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Effektiv däckhantering med smarta lösningar från Cowab

Med däckförvaring som är anpassade efter dina och verkstadens behov kan du spara värdefullt utrymme, jobba mer effektivt och minska risken för olyckor eller skador på arbetsplatsen. Därför hittar du däckställ i olika modeller och storlekar samt rejäla kompakthyllor. Hanterar ni lastbilsdäck har vi även däckställage för dem. Vi har dessutom smarta lösningar för däckförvaring på hjul.

Väljer du däckställ från Cowab kan du vara säker på att du får en pålitlig lösning som tål tuffa arbetsförhållanden. En annan fördel är att de är lätta att bygga på i takt med att dina behov för däckförvaring ändras.

Däckvagnar för smidig däcktransport

På bilverkstäder flyttas däck nästan dagligen, och för att göra däcktransporten både lättare och effektivare har vi ett brett utbud av däckkärror. Våra däckvagnar finns i olika modeller för att du ska hitta en som passar dina behov bäst. I små garage kanske en liten däcktralla passar bäst, medan stora bilverkstäder och däckhotell behöver större däckställ på hjul. Oavsett behov hittar du det du behöver hos oss.

Arbeta med ergonomisk med däcklyftare

Hos oss hittar du dessutom ergonomiska hjälpmedel som skonar din kropp från tunga arbetsmoment och samtidigt gör att du kan jobba snabbare!

Med en däckmonterare kan du spara tid vid varje däckbyte samtidigt som du ger kroppen skön avlastning och slipper tunga arbetsmoment. Lyftmekanismen är motordriven gör att du kan lyfta upp däcken till en mer ergonomisk arbetshöjd med minimal ansträngning. Vill du slippa lyfta och förflytta däcken manuellt har vi smidiga däcklyftare i sortimentet också. Våra däcklyftare har plats för upp till fyra däck, vilket gör att du dessutom sparar tid när du ska flytta dem till däckhyllan eller till bilen.

Har du frågor eller funderingar på vilket däckställ din bilverkstad behöver eller vilka däckkärror som passar dig bäst ska du inte tveka att höra av dig till oss. Våra duktiga medarbetare på kundtjänst hjälper dig gärna!