Däcktransport

Däckvagn till professionell verkstad

Vi på Cowab vet hur viktigt det är att en verkstad har utrustning som förenklar arbetet samtidigt som det utförs på ett ergonomiskt sätt. En däckvagn är oumbärlig på verkstaden och andra arbetsplatser där man måste flytta på däck och hjul utan att slita ut sig. Hos oss hittar du till exempel en robust däcktralla som klarar en maximal belastning upp till 200 kg, och som är enkel att förflytta tack vare luftgummihjul och ergonomiska handtag. Hjulen är dessutom skonsamma mot ömtåliga golv.

Våra däckvagnar tillverkas av slitstarkt stål med pulverlackerad finish och har 7 års garanti. Praktiska detaljer som nedfällbar lastplatta gör det enkelt att köra över trösklar och andra hinder på vägen. Utöver körhandtag kan däcktrallorna fällas bakåt under körning med hjälp av bygelhandtag.

Vill du hellre ha en enklare däckvagn att använda inne i verkstaden? I så fall kan enkla däcktrallor med hjul, utan handtag eller andra komponenter vara ett bra alternativ. Däcken staplas då på höjden och du kan därefter skjuta däcken dit du vill ha dem. Svängbara hjul gör däckvagnen enkel att manövrera. Denna typ av däckvagn passar bra för verkstäder med små avstånd inomhus där du inte har samma möjligheter för manövrering som med andra däckvagnar och däckpirror.

Beställ lösningar för däcktransport online

Arbetet på en verkstad kan gå undan i ett högt tempo – särskilt när det närmar sig säsongen för däckbyte. Du kan reducera förslitningsskador och öka välbefinnandet genom att alltid se till att verkstaden har ergonomiska hjälpmedel som effektiviserar arbetet och det inkluderar även utrustning för däcktransport.

Det är viktigt att tänka över ditt användningsbehov innan du beställer ny däckutrustning. Det finns många olika lösningar, och det hjälper att kartlägga eventuella krav såsom maxbelastning eller djup på lastplattan för att lättare kunna hitta rätt utrustning.

Vi har även praktiska tillbehör som kan beställas samtidigt som du köper en ny däckvagn eller däckkärra. Det inkluderar lastramper, tröskelbrygga och uppkörningsramper – alla dessa gör det enklare att köra däcktrallan dit du vill ha den.

Är du osäker på vilken däckvagn du ska välja, eller vill du ha fler idéer och tips på gynnsamma lösningar för just din verkstad? Ta då kontakt med våt kundservice så hjälper vi dig. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.