Däcktransport

Ergonomiska däckvagnar för professionella verkstäder

Arbetet på en bilverkstad kan gå i ett rasande högt tempo – särskilt under däckbytarsäsongen. Vi på Cowab vet hur viktigt det är att ha rätt utrustning som förenklar arbetet samtidigt som det utförs på ett ergonomiskt sätt. Däcktransport är en av uppgifter som kan slita mycket på kroppen. En däckvagn är ett oumbärligt hjälpmedel på bilverkstaden och andra arbetsplatser där man måste flytta däck och hjul utan att risker att slita ut kroppen.

Rejäla däckkärror för smidig däcktransport

Hos oss hittar du till exempel robusta däckkärror som är tillverkade av slitstarkt, pulverlackerat stål och som klarar belastning upp till 200 kg, Våra däckvagnar är enkla att köra tack vare luftgummihjul som är skonsamma mot ömtåliga golv och underlag och ergonomiska handtag. Hjulen och praktiska detaljer som nedfällbar lastplatta gör det även lätt för dig att köra över trösklar och andra hinder. Utöver det körhandtagen är vagnarna försedda med bygel handtag som gör att du kan fälla däckpirran bakåt under körning.

Lättstyrda däcktrallor för små utrymmen

Vi har även små däcktrallor utan handtag som också kan användas i garaget eller i bilverkstaden. På de enkla däckvagnarna staplar du däcken på varandra och rullar sedan enkelt iväg dem dit du vill ha dem. Med sina svängbara länkhjul blir våra däcktrallor lätta att köra och manövrera i alla riktningar, vilket är utmärkt om det är trångt i verkstaden och du inte har plats för att köra en däckkärra eller om däcken bara ska förflyttas en kort bit.

Innan du köper ny däckutrustning är det viktigt att du tänker över ditt användningsbehov. Är du osäker på vilken däckvagn du ska välja, eller vill du ha fler idéer och tips på gynnsamma lösningar för just din verkstad? Ta då kontakt med vår kundservice så hjälper vi dig. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Har du hittat en däckkärra som passar dig kan du enkelt beställa den direkt i vår webbutik. Vi erbjuder 7 års garanti och snabb leverans.