Däckförvaring

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Smidig däckförvaring med Cowabs däckställ

Bilverkstäder och garage hanterar däck nästan på daglig basis – då är det viktigt med säkra förvaringslösningar. Vi på Cowab erbjuder därför ett gediget sortiment av däckställ och smarta lösningar för däckförvaring. Våra däckställage är har stryktåliga konstruktioner och finns med olika storlekar så att du kan hitta ett alternativ som passar ditt garage, bilverkstad, förråd eller lagerlokal.

Rejäla fasta däckställ och däckhyllor

För mindre förråd eller garage som hanterar lägre kvantiteter av däck är våra däckställ med plats för 8–10 st. däck optimala. De fasta däckhyllorna du hittar i vårt sortiment är tillverkade av galvaniserat stål och är platssparande så att du kan utnyttja lokalens utrymme maximalt. Våra robusta däckställ har en enkel design med olika antal hyllplan och du kan bygga på dem med fler sektioner i takt med att dina behov för däckförvaring ökar eller förändras. Däckställagen är lätta att montera och levereras med gavlar.

Kompakthyllor och däckställ för det stora lagret

Har du en stor bilverkstad eller ett däckhotell har vi platseffektiva och rejäla förvaringslösningar för det med. Med våra flexibla kompakthyllor får du en högeffektiv och platssparande lösning, som du dessutom kan bygga om efter behov. Sektionerna är stabilt uppbyggda med gavlar, bärbalkar och fötter av högkvalitativt stål som står pall för stora däckvolymer.

Vi har även smidiga däckställ för containrar där du kan få plats med upp till 290 st. däck. Dessutom hittar du rejäla däckställ för lastbilsdäck i vår webbshop.

Däckförvaring på hjul

Däckförvaring på hjul är ett utmärkt alternativ för verksamheter där du både måste lagra däcken och förflytta dem runt i lokalen, till exempel från förrådet till bilen som ska arbetas med. Våra mobila däckställ har två fasta hjul och två länkhjul som gör dem enkla att styra. För att du ska få en lösning som passar din verksamhet och dina behov har vi ett gediget urval av däckställ på hjul i olika storlekar och justerbara hyllplan.

Cowab jobbar ständigt med att hitta rejäla och hållbara lösningar som förbättrar arbetsplatsen och vardagen på jobbet. Vi har lång erfarenhet och duktiga medarbetare på kundtjänst som står redo att hjälpa dig hitta rätt grejer. Så, tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp att hitta rätt däckställ eller alternativ för däckförvaring.