Däckförvaring

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Smidig däckförvaring med Cowabs däckställ

Verkstäder och garage som dagligen hanterar däck behöver både säker och smidig förvaring. Cowabs däckställ erbjuder varianter för alla lager- och förvaringsalternativ. Våra fasta och mobila däckhyllor är tåliga konstruktioner med stor variation för utrymme, beroende på behoven på er arbetsplats. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av ställ och dylika förvaringsprodukter: allting för det lilla garaget eller verkstaden till riktigt stora lagerlokaler, förråd och industriområden. Här är ett par exempel på våra däckställ.

Praktiska fasta däckhyllor

Våra mindre däckställ för 8-10 däck är perfekta för garage eller mindre förråd som hanterar lägre kvantiteter av däck. Den fasta däckhyllan tillverkad i galvaniserat stål är platsbesparande och levereras med färdigmonterade gavlar. Våra robusta däckställ finns i enkla utföranden, men även i påbyggnadsvarianter där du enkelt utökar hyllkapacitet efter behov. Våra förvaringsprodukter till verkstad och garage är enkla att montera och ger dig snabbt en god överblick.

Mobila däckställ

På vissa arbetsplatser ställs det krav på mobila förvaringshyllor. Cowabs däckställ med två fasta och två länkhjul är perfekta om du behöver både förvara och förflytta större kvantiteter däck under arbetsdagen. Ett större garage eller verksamhet inom reparationer ställer höga krav på transportabla lösningar, där är våra mobila däckställ optimala. De justerbara hyllorna i tre bredder erbjuder stabil förvaring med en totalbelastning på 300 kilo.

Förvaringsstark kompakthylla

De riktigt stora däckstället har oerhört hög belastningskapacitet, med mycket förvaring på liten yta. Cowabs flexibla kompakthylla är en högeffektiv och platsbesparande lösning, som dessutom är enkel att bygga om efter behov. Varje sektion är stabilt uppbyggd med gavlar, bärbalkar och fötter i högkvalitativt stål som står pall för oerhört stora däckvolymer. Optimal som lösning för de större industrierna och lagerlokalerna.