Plastbackar

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Plastbackar för förvaring

I denna produktkategori hittar du ett stort urval av plastbackar med lock och utan lock för smidig förvaring. Vi har bland annat stadiga lagerlådor i plast som tål kemikalier och syror – perfekt för användning i tuffa arbetsmiljöer.

Några av plastboxarna tål extrema temperaturer från -20°C till +90°C. Förvaringsboxarna är starka och pålitliga med praktiska greppvänliga hålhandtag och greppkanter som gör det enklare att lyfta och flytta dem.

Du hittar också plockbackar med märkfält för etiketter så att du enkelt kan sortera dem och få en god överblick över innehållet. Plastboxarna finns i olika volym och vi erbjuder allt från stora lådor till små.

Många olika plastlådor

Vi har allt från livsmedelsgodkända plastbackar med perforering för ventilation till aluminiumbackar och smådelsbackar i plast till verkstaden. Vi har också ett brett utbud av plastbackar med lock, lagerlådor, eurobackar och stapelbara förvaringslådor.

Fördelen med lådor med lock är att innehållet skyddas mot smuts och damm – och du kan spara golvutrymme genom att stapla plastlådorna på höjden. Du kan även köpa separata lock till plastbackar i stryktåliga material som skyddar innehållet. Om du vill kunna förvara förvaringslådan utomhus ska du titta efter våra väderbeständiga förvaringsboxar med gångjärn och skruvar som tål utomhusbruk.

Vi rekommenderar att du funderar över vilken förvaringslösning som är mest praktisk för dig. Ju tydligare du är i dina önskemål och behov, desto större chans har du att välja rätt plastback för förvaring som är optimalt anpassad för dinarbetsplats.

Hyllor med plastbackar

Behöver du ett ställ att sätta dina nya plastbackar i? Vi erbjuder kompletta lösningar som hyllställ och backskåp där förvaringsboxar följer med på köpet.

Ett backskåp låter dig förvara småsaker i transparenta förvaringslådor – därmed får du en överskådlig förvaringslösning där du snabbt kan se föremålen i lådorna. Hyllorna är mycket flexibla att använda tack vare flyttbara hyllplan och möjlighet att märka upp förvaringslådorna med etiketter. Det är även möjligt att köpa extra plastboxar och andra förvaringslösningar med låsbara skåpdörrar.

Alla våra förvaringslösningar är slitstarka och utvecklade för användning i tuffa miljöer, vilket gör dem lämpliga för verkstad, lager och industri. Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller behöver tips och råd om vilka blastbackar som passar dig och din arbetplats.