Plastbackar

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Plastbackar för förvaring 

Att ha rätt förvaringslösningar är viktigt för att optimera arbetsflödet och organisera arbetsplatsen. I denna produktkategori hittar du ett stort urval av plastbackar, förvaringslådor och smarta förvaringslösningar för smådelar, maskiner och annat, såsom backhyllor och backskåp. 

 

Brett sortiment av förvaringsbackar & lagerlådor 

Det finns en mängd olika varianter av förvaringslådor för att man ska kunna hitta ett alternativ som passar olika behov och arbetsplatser. Vårt urval inkluderar lagerlådor i plast och andra material som tål att användas i tuffa arbetsmiljöer, och vissa av våra plastboxar och livsmedelslådor klarar temperaturer från -40°C upp till +120°C.  Vårt utbud av förvaringsbackar inkluderar:

  • Eurobackar är livsmedelsgodkända plastlådor som står emot både kemikalier och syror samt är temperaturtåliga. De har handtag, EUR-pallmått och kan staplas för att spara plats.

  • Transportbackar är plastbackar med lock. De finns i olika storlekar och volymer samt olika färger – du hittar även transparenta lådor. Dessa transportbackar tål tuff hantering och många av dem har praktiska handtag, hjul och snäpplås. Många av dem är dessutom livsmedelsgodkända. I vår webbutik finns även rejäla aluminiumboxar.

  • Lagerlådor & plockbackar är lådor som har en öppen front för att du enkelt ska komma åt plastbackens innehåll även när flera lådor står staplade på varandra. Genom att stapla flera plockbackar på varandra kan du spara värdefull plats.

  • Smådelsbackar är perfekta för att förvara spik, skruv, muttrar och andra smådelar du behöver i arbetet. Våra små plockbackar har etiketthållare som gör det enkelt att organisera och få en god överblick över dess innehåll. 

Utöver dessa förvaringsbackar hittar du dessutom modulbackar, klappboxar och hopfällbara backar. Behöver du lock till plastbackar så har vi det också. På våra produktsidor kan du läsa mer om våra lagerlådor och plastbackar. 

 

Artikelskåp och backskåp 

Backskåp, förrådsskåp, reservdelsskåp eller artikelskåp? Flera namn kan beskriva samma sak – nämligen ett robust plåtskåp för förvaring av reservdelar, verktyg eller smådelar som du behöver har nära åtkomst till. Med hjälp av ett skåp med lådor eller bultfack kan du skapa en organiserad förvaringslösning där du kan ha alla smådelar på ett och samma ställe. Våra artikelskåp och sortimentsskåp levereras komplett med plastbackar där du kan lägga diverse olika småartiklar.  

Hos oss hittar du även praktiska artikelskåpskaruseller och modulbackskaruseller som gör plockning möjlig från alla håll. Du kommer enkelt åt backarna genom att snurra på skåpet och sedan ta ut den back du letat efter.  Är du behov av en mobil lösning har vi artikelskåp på hjul och smidiga backvagnar.  

 

Backhyllor och backstativ för praktisk förvaring 

Använd backhyllor och smådelshyllor för att förvara smådelar och annat lättillgängligt. Med effektiv förvaring där varje sak har sin plats kan du spara mycket tid i arbetet. Vi har många olika varianter av backhyllor och backstativ, vissa har stora plastbackar och vissa har mindre. Och en del modeller levereras med plockbackar i olika storlekar. Våra smådelshyllor ger platseffektiv förvaring och de är enkla att bygga på i takt med att dina förvaringsbehov förändras. 

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller behöver tips och råd om vilka plastbackar som passar dig och din arbetsplats. Behöver du artikelskåp, bultfack eller backhyllor finns vi också här för dig!