Skapa ordning med artikelskåp och bultfack från Cowab

Vi på Cowab erbjuder ett stort utbud av artikelskåp som är designade för att organisera och förvara olika typer av artiklar och smådelar på ett praktiskt sätt. Våra artikelskåp är tillverkade av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och långvarig användning. De finns i olika storlekar och med olika antal fackindelningar för att du ska kunna hitta ett sortimentsskåp som passar dina behov. Oavsett om du vill ha ordning på skruvar, tejprullar, spik eller dokument kan du lita på att våra artikelskåp håller måttet. För dig som behöver en mobil lösning har vi även artikelskåp på hjul.

I verkstäder och liknande är bultfack praktiska alternativ för smådelsförvaring. Våra bultfack är stryktåliga och du kan välja själv om de ska monteras på väggen eller ställas på golvet. Behöver du transportera dina smådelar till andra platser i arbetet kan en reservdelsbox vara att föredra. Reservdelsboxarna har handtag och säkringar som håller allt på plats under transporter.

Platssparande artikelskåpskaruseller

Utöver vanliga sortimentskåp som oftast hängs upp på väggen har vi även smarta artikelskåpskaruseller. Dessa erbjuder mycket plats för förvaring samtidigt som de tar mindre plats än man kan tro då de är snurrbara – perfekt för placering i lokalens hörn. Tack vare snurrbarheten och lådorna som medföljer får du en god överblick över innehållet och kan hitta det du behöver. Vi har olika modeller av artikelskåpskaruseller och de levereras med backar i olika storlekar.

Vill du veta mer om våra artikelskåp, modulbackskaruseller och bultfack får du gärna höra av dig till oss. Vi finns på telefon, mejl och chatt.