Backhyllor & Backstativ

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Maximera och organisera lagringsutrymmet med backhyllor

Det finns olika varianter av backhyllor och backstativ – och på Cowab kommer du garanterat hitta en modell som passar dina behov! Med hjälp av backhyllor kan du organisera och maximera ditt lagringsutrymme. En del har större plastlådor och en del har mindre för att förvara smådelar. Vi har hyllor med lådor som passar de flesta arbetsplatser.

Våra backhyllor och smådelshyllor är tillverkade av robusta, högkvalitativa material som garanterar lång livslängd. Det gör att de kan användas i tuffa arbetsmiljöer. Med olika höjder, bredder och hyllplan kan du skapa en skräddarsydd lösning för din specifika verksamhet eller lagerbehov. Oavsett om det handlar om att förvara kartonger, verktyg, produkter eller andra föremål kan du lita på Cowab för effektiva och pålitliga backhyllor.

Backstativ som sparar plats och mobila backställ

Med våra backstativ kan du spara värdefull golvyta i din lokal. De är designade för att vara kompakta och samtidigt ge maximal lagringskapacitet, och de har perforerade pelare som gör att du kan hänga upp backskenorna på en höjd som passar dig och dina förvaringsbehov. Backstativen levereras med plastbackar i olika storlekar så att du får plats att förvara både större föremål och mindre smådelar. Med hjälp av våra backställ och backstativ kan du öka effektiviteten i din lagerhantering samtidigt som du bibehåller ordning och översikt över dina lagrade varor.

Behöver du flytta med dig dina smådelar i arbetet? Då ska du kika på ett mobilt backställ. Ett sådant backställ har försetts med lättrullande hjul och broms så att stället står stadigt och inte rullar iväg av sig själv.

Oavsett om det handlar om att optimera lagringen i butiken, verkstaden eller lagret har Cowab rätt lösningar med vårt sortiment av backhyllor, backstativ, smådelshyllor och mobila backställ. Upptäck möjligheterna till bättre organisation, platsbesparing och effektivitet genom att välja våra hyllor med lådor!