Stegar & Arbetsplattformar

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Stegar, rullställningar och arbetsplattformar

I Cowabs webbutik hittar du ett stort sortiment av stegar, arbetsplattformar, kick-step och arbetsbockar. En professionell arbetsplattform gör inte bara jobbet enklare och mer effektivt – den gör det också tryggt att arbeta på högre höjd.

Alla våra stegar och arbetstrappor är tillverkade för professionellt bruk. Vi vet hur viktigt det är med utrustning som du kan lita på – därför har alla våra arbetsplattformar och trappstegar en stabil och pålitlig konstruktion. Du kan också köpa räcken och annan extrautrustning för fler anpassningsalternativ och ökad säkerhet.

Arbetsplattformar med lyfthöjd

Arbetsplattformar och arbetsställningar med lyfthöjd på upp till fem meter kan förenkla din arbetsdag ytterligare. Mobila arbetsplattformar kan användas både inomhus och utomhus, och de finns med halkskyddat golv i korgen, svängbar grind och huvudströmbrytare med lås.

Grinden stängs automatiskt när du klättrar i och ur korgen för att öka säkerheten ytterligare. Det är möjligt att beställa manuella varianter och modeller utan batteridrift.

Rullställningar för många olika jobb

En aluminiumställning har många användningsområden, och du kan skräddarsy din rullställning efter behov genom att beställa extra tillbehör och utrustning. En arbetsplattform på hjul är ett bra alternativ för dig som vill kunna flytta på ställningen utan att behöva montera ner det.

Våra arbetsplattformar passar bra för både inomhus- och utomhusbruk. Är det trångt om plats eller du ska igenom smala passager kan du enkelt fälla upp plattformens bottensektion för att enkelt kunna ta dig förbi. Hjulen är enkla att styra och de kommer med bromsar för att säkra att ställningen inte flyttar på sig under arbetet.

Stort urval av stegar

Helautomatisk teleskopstege, trappstege på hjul, flexibel utskjutsstege, stabil trappstege – vi har mängder av stegar i vårt sortiment, så att du enkelt ska kunna välja ut en variant som passar optimalt för dina behov.

En stege med verktygshylla är till exempel praktisk för dig som vill ha med dig verktyg upp till arbetshöjden utan bekostnad för säkerhet och produktivitet. Tack vare detaljer som stötdämpare och golvskydd kan du lita på att alla våra stegar är säkra och stabila i bruk. Praktiska hopfällbara stegar och hopfällbara trappstegar hittar du också hos oss.

Ta gärna kontakt med oss för mer information om stegar, lagerstegar, stegpallar och arbetsplattformar. Du kan också beställa enkelt i vår webbutik – vi levererar till hela landet. Och vi lovar grejer som håller.