Stegar & Arbetsplattformar

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Stegar, rullställningar och arbetsplattformar

I Cowabs webbutik hittar du ett stort utbud av stegar, arbetsplattformar, kick-step och arbetsbockar. En professionell arbetsplattform gör inte bara jobbet enklare och mer effektivt – den gör det också tryggt att jobba på högre höjd. Alla våra stegar och arbetstrappor är tillverkade för professionellt bruk. Vi vet hur viktigt det är med utrustning som du kan lita på – därför har alla våra stegar en stabil och pålitlig konstruktion. Du kan också köpa räcken och annan extrautrustning för fler anpassningsalternativ och ökad säkerhet.

Arbetsplattformar med lyfthöjd och rullställningar för olika jobb

Arbetsplattformar och arbetsställningar med lyfthöjd upp till fem meter kan förenkla din arbetsdag ytterligare. En mobil arbetsplattform eller rullställning kan användas både inomhus och utomhus, och de har många användningsområden. För dig som vill kunna flytta på ställningen utan att behöva montera ner den är en arbetsplattform på hjul perfekt. Du kan skräddarsy din rullställning efter egna behov genom att beställa extra tillbehör och utrustning till den.

Är det trångt eller om du ska passera genom smala passager kan du enkelt fälla upp plattformens bottensektion för att kunna ta dig förbi. Hjulen på rullställningarna är enkla att styra och de är försedda med bromsar för att säkra att ställningen inte flytta på sig under arbetet.

Stort urval av stegar

Helautomatisk teleskopstege, trappstege på hjul, flexibel utskjutsstege, stabil trappstege – vi har mängder av stegar i vårt sortiment, så att du ska kunna välja en variant som passar optimalt för dina behov. Tack vare detaljer som stötdämpare och golvskydd kan du lita på att alla våra stegar och stegpallar är säkra att och stabila i bruk.

Hos oss hittar du även praktiska hopfällbara stegar och stege med verktygshylla som är perfekt för dig som vill ha med dina verktyg upp till arbetshöjden utan bekostnad på säkerhet och produktivitet. Ta gärna kontakt med oss på Cowab för mer information om lagerstegar, kick-step och arbetsplattformar! Du når oss på telefon, mejl och chatt. Vet du redan vilken arbetsstege du vill ha kan du enkelt beställa den direkt i webbutiken!