Lyfthjälpmedel & Transportutrustning

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Säkra lyft och stabil transport

Cowab erbjuder ett brett sortiment av lyftutrustning, lyftanordningar och transport av lätt och tungt gods som är en viktigt del i många verksamheter. Vi erbjuder lyftbord, lyftvagnar, saxbord och lågbyggda lyftbord både som stationära och på hjul. Dessa finns i olika storlekar och har olika maxbelastningar, vilket ger dem många olika användningsområden. Våra lyftbord är populära inom bilverkstäder och industrier för att enkelt kunna anpassa höjden till ergonomiska arbetshöjder. De används också vid uppackning på lager för att få pallarna upp i en ergonomisk arbetshöjd.

Inom industrier, lager och butiker används ofta truckar, pallyftare och staplare som viktiga verktyg för att transportera och stapla till exempel EUR pallar. Dessa maskiner finns i många olika varianter som kan möta olika krav beroende på användningsområde. Handstaplare fungerar utmärkt när du behöver lyfta upp och transportera godset till och från pallställ. För ännu högre lyft erbjuder vi kranutrustningar med anpassade tillbehör.

Behöver du ergonomisk och säker lyftning av tungt gods? Då har vi på Cowab din ultimata lösning! Vårt breda sortiment av domkrafter, inklusive garagedomkrafter och pallbockar, är skapade för att möta dina specifika behov. Vi har allt du behöver för att underlätta din lyftprocess.

För transport av extra tungt gods, såsom maskiner eller skåp, rekommenderar vi våra högkvalitativa maskinskridskor. Med dessa kan du vara säker på en bekväm transport av godset. Tveka inte att kontakta oss för att få den bästa hjälpen. Vi finns här för att ge dig den mest passande lösningen för dina lyftbehov. Du når oss på telefon, mail och chatt.

Effektiv transport av lättare föremål

En rullcontainer är en praktisk lösning för transport av skrymmande gods, såsom packade paket som ska skickas till kunder. Våra rullcontainers har höga nätväggar för att minska vikten på rullcontainern samtidigt som man enkelt kan se innehållet.

Pirror och säckkärror är utmärkta hjälpmedel när man behöver flytta säckar eller kartonger utan krångel. Våra hyllvagnar har en mångsidig användning – på lagret som lagervagn, på sjukhuset, i cafeterian eller vid andra tillfällen då man behöver transportera lättare gods och samtidigt hålla ordning på det.

Pallvagnar används för att förflytta pallar och kan även användas som ergonomiska arbetsbord vid hantering av gods. Plattformsvagnar, även kända som flakvagnar, är perfekta för transport av lättare gods med sin låga plattform som gör lastning och lossning smidigt.