Lyfthjälpmedel & Transportutrustning

Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Säkra lyft och stabil transport av tunga produkter

I Cowabs sortiment av verkstadskranar för lyft och transport finns optimala produkter för arbete inom lager, industri och större förvaringsområden. Inom många verksamheter är lyft och transport av tunga gods en del av det dagliga arbetet. Våra lyftkranar till garage, förråd och verkstäder är anpassade för att underlätta alla tyngre lyft och godsförflyttning. Truckkranarna med dubbelverkande pump och ställbar bomlängd är enkla att manövrera, tål hård daglig användning och är anpassade till EUR-pallar. Vår största truckkran till verkstäder har maxbelastning på upp till hela tre ton! Välj det utförande som bäst passar behovet på din arbetsplats. Cowab kan verkstadskranar och erbjuder exakt det du behöver.

Truckar, pallyftare och staplare används inom lager, butik och industri och är ett ovärderliga redskap för att transportera EUR-pall. De är måsten på de flesta arbetsplatser, och därför finns de också i en stor variation för att uppfylla olika krav för användningsområden. Staplare eller närmare bestämt ledstaplare, används när du ska lyfta gods vertikalt till höga höjder till exempel för förvaring på pallställ. För ännu högre lyft har vi kranar med alla tänkbara tillbehör.

Lyftbord, saxbord och lågbyggda lyftbord finns både som stationära och på hjul. Det finns väldigt många användningsområden tack vara mängden storlekar och maxbelastningar. Våra lyftbord används bland annat hos bilverkstäder där det enkelt går att lyfta upp bilen till en ergonomisk höjd, men också vid uppackning på lager för att få pallarna upp i ergonomisk arbetshöjd.

Domkrafter används för att lyfta tungt gods på ett säkert och ergonomiskt sätt. Det finns många olika varianter av garagedomkrafter och pallbockar men hos Cowab hittar du allt du behöver. Maskinskridskor används när man behöver transportera extra tungt gods, tex. maskiner eller skåp. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Smidig transport av lättare slag

En rullcontainer kan vara mycket praktiskt när man vill transportera skrymmande gods som till exempel färdigpackade paket som ska till kund. Rullcontainers har oftast höga gavlar gjorda av nätväggar så att man håller nere vikten samtidigt som man enkelt kan se innehållet. Pirror eller säckkärror kan vara mycket bra att ha när man enkelt vill flytta säckar eller kartonger. En hyllvagn kan användas till mycket. Våra kunder använder den på lagret som lagervagn, andra kunder använder våra rostfria vagnar på sjukhus, eller i cafeterian eller på andra ställen där man behöver transportera lättare gods men samtidigt hålla ordning på godset man transporterar. Pallvagnar används för att transportera pallar och kan även användas som arbetsbord när man vill arbeta med godset på pallen på en ergonomisk höjd. Plattformsvagn även kallat flakvagn används när man ska transportera skrymmande gods. Den låga plattformen gör det enkelt att lasta på och av gods.