Staplare

Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Prisvärda pallstaplare av hög kvalitét

VI på Cowab har ett stort urval av staplare i vår webbutik så att du enkelt kan hitta en pallstaplare med kapaciteten, priset och funktionerna du vill ha och behöver. Våra truckar, gaffellyftvagnar och pallstaplare är tillverkade för att hålla länge i tuffa arbetsmiljöer.

Det ställs allt högre krav på hur man jobbar på verkstaden, lagret eller industrin, och det är därför viktigt med ergonomisk utrustning som skonar kroppen samtidigt som de ska göra arbetet med effektivt. Dessa hjälpmedel är därför nödvändiga för att minska arbetsskador och öka dina medarbetares välmående på arbetsplatsen.

Börja med att fundera på hur tungt staplaren behöver kunna lyfta, alltså vilken maxbelastning den ska klara av. Sedan beroende på övrig inredning på lagret behöver du ha lyfthöjden i åtanke. Behöver du bara transportera godset från A till B över ytorna på lagret så räcker det kanske med en låglyftare som också kallas ledtruck. Den lyfter stabilt ett par decimeter ovanför golvet och är smidig på så sätt. Om du däremot ska stapla pall på höjden i ett pallställ så behöver du en handstaplare eller ledstaplare. Beroende på om du vill att den ska skjutas med handkraft eller vara eldriven så har du också olika alternativ. Det finns till exempel både handstaplare som dras med muskelkraft eller batteridrivna modeller. Handstaplare lyfter ofta inte lika högt som ledstaplare gör, så om du behöver komma upp riktigt högt behöver du en staplare med led.

Vilken staplare behöver du?

Staplare, truck och gaffellyftvagnar är nödvändiga och tidssparande hjälpmedel i många branscher och på många arbetsplatser. En elektrisk pallstaplare gör att du enkelt och snabbt kan lyfta gods och andra föremål till en mer ergonomisk höjd när du arbetar. Våra motordrivna pallstaplare finns i tystgående modeller med kraftiga batterier och lång livslängd.

VI har också manuella staplare där du själv lyfter godset. Alla våra manuella pallstaplare är stabila, användarvänliga och kräver minimal ansträngning, och de är utformade för att du ska kunna göra tunga lyft på ett ergonomiskt sätt.

Staplare för trånga utrymmen

Här hos oss på Cowab hittar du även andra ergonomiska pallstaplare som passar perfekt för dig som ställer krav på platsutnyttjande. På arbetsplatser där det är begränsat med plats kan en ledstaplare vara en bra lösning eftersom de är utformade för att passa för lyft i trånga utrymmen. En ministaplare är, som namnet avslöjar, en liten staplare som du kan fås med en stång för lyftrullar eller en plattform för lådor.

Vi levererar även handstaplare och BT minimover som har 208° styrning. Denna handstaplare är kompakt och väldigt flexibel att använda. Minimovern är ett bra alternativ för dig som behöver en staplare som klarar jobbet på lastkajen, och den passar även dig som jobbar i butik.