Staplare

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Pallstaplare och praktiska trucktillbehör

Cowab är din pålitliga leverantör av högkvalitativa pallstaplare. Med ett brett utbud av staplare och trucktillbehör kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta utrustningen som passar dina behov och krav. Vårt mål är att erbjuda ergonomisk utrustning som inte bara skonar kroppen utan också effektiviserar arbetsprocessen, vilket är avgörande för att minska belastningsskador och öka välbefinnandet bland de anställda.

I dagens industri-, lager- och verkstadsmiljöer är det viktigt att arbeta smart och effektivt. Staplare, truckar och pallyftare är oumbärliga verktyg som sparar tid och ansträngning inom många branscher. Hos Cowab hittar du ett brett utbud av elektriska staplare som gör det enkelt och snabbt att lyfta gods. Våra motordrivna staplare är tystgående och har kraftfulla batterier med lång livslängd. Vi erbjuder även manuella staplare som är stabila, användarvänliga och kräver minimal muskelkraft. Dessa är utformade för att säkerställa att tunga lyft kan utföras på ett ergonomiskt korrekt sätt.

Staplare för trånga utrymmen

Om du har begränsat utrymme behöver du en staplare som passar perfekt i trånga utrymmen. Hos Cowab hittar du också många andra ergonomiska pallstaplare som är idealiska för dig med krav på god platsutnyttjande. Våra ledstaplare är speciellt utformade för smala utrymmen, medan våra ministaplare levereras med olika tillbehör som stång för att lyfta rullar, platta för lådor eller en hållare för rullar. Vi erbjuder också BT:s minimover med 208° styrning, en kompakt pallstaplare som är flexibel att använda. Denna modell passar bra för dig som behöver en staplare som kan användas på en lastplattform eller i mindre butiker.

Utrustning och tillbehör till truck

I Cowabs webbutik hittar du ett brett utbud av tillbehör till truck. Du kan beställa truckkranar, truckborstar och gaffelförlängare, för att nämna några exempel. Denna utrustning gör det möjligt att utvidga användningsområdet och ersätta delar vid behov, så att du får ännu större nytta av din truck. Till exempel kan vår truckplog användas för att avlägsna allt från snö till spån. Den är utrustad med gaffellåsning och slitstång i framkanten för optimal prestanda.

Vi har mycket lång erfarenhet inom industri, verkstad och lager, och vårt erfarna team står redo att hjälpa dig att välja rätt staplare och trucktillbehör. Vi förstår vikten av att göra arbetsdagen enklare och säkrare, och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Kontakta oss för ytterligare vägledning och information.