Flakcykel och sparkcykel till lager och industri

En sparkcykel eller flakcykel är praktiskt att ha när du behöver förflytta dig mellan arbetsstationer på en stor arbetsplats som till exempel en flygplats, verkstad, industri, ett sjukhus eller lager – dessutom är det miljövänligt och du minimal ansträngning. Med en sparkcykel med flak kan du dessutom ta med dig gods på vägen. Våra flakcyklar och sparkcyklar finns med både två och tre hjul.

Sparkcyklar, flakcyklar och dragtruckar av hög kvalitet

Sparkcyklar är ett snabbt och miljövänligt transportmedel att använda på en stor arbetsplats såsom ett sjukhus, lager eller en flygplats där det kan vara långa sträckor att ta sig under arbetsdagen. I vårt sortiment hittar du sparkcyklar med både två och tre hjul – där en cykel med tre hjul är extra stadig. Du hittar även trehjuliga sparkcyklar med flak och flakcyklar som ger dig möjligheten att transportera gods och varor på cykeln. Du hittar även vanliga sparkcyklar utan flak.

Våra sparkcyklar och flakcyklar har stabila konstruktioner och är tillverkade för att klara professionell användning i tuffa miljöer. Du kan välja mellan gummihjul och luftgummihjul i olika storlekar när du ska köpa en ny cykel. Sparkcyklar med broms, ringklocka och halkfri fotplatta gör dem säkra och trygga att använda. En trehjulig sparkcykel med flak kan du lasta lite tyngre utan att tappa kontrollen över den.

I vårt sortiment hittar du även terminaltruckar och dragtruckar samt vagnar. Med en dragtruck transporterar du gods och varor på ett ergonomiskt och snabbt sätt mellan terminalerna på flygplatsen, mellan avdelningar på sjukhuset samt mellan olika delar och arbetsstationer på lagret eller verkstaden.

Beställ din sparkcykel eller dragtruck online

Behöver du hjälp, tips och råd eller har du funderingar kring våra sparkcyklar, dragtruckar och flakcyklar kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig. Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet av branschen och kan hitta den rätta sparkcykeln eller terminaltrucken för dig! Du når oss via telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.