Undvik hinder på vägen med en tröskelbrygga eller lastramp

Har du kanter och trösklar du behöver ta dig över eller förbi när du köra varor och gods med din palldragare eller pirra? Då är en tröskelbrygga eller ramp perfekt för dig! Med tröskelbryggor och ramper tar du dig och din palldragare över trösklar och andra nivåskillnader utan problem och utan skador på varorna eller godset.

Tröskelbryggor och lastramper

Många pallyftare har platta hjul vilket gör det svårt att tackla trösklar och andra nivåskillnader i underlagen de körs på. Våra tröskelbryggor i aluminium är starka och smidiga att ta med sig vid transport av gods och varor. Bryggorna är ledade vilket gör att övergångarna över sladdar, ledningar och trösklar blir mjuka. Vi har modeller av tröskelbryggor som klarar vikt från 200 kg upp till 500 kg.

Våra lastramper och uppkörningsramper är tillverkade i aluminium för att klara påfrestningarna och kraven som ställs på lastramper. En lastramp är ett nödvändigt hjälpmedel när du vill köra truckar, pirror och vagnar uppför en trappa eller när du vill lasta dem på ett släp. Med en uppkörningsramp kör du enkelt upp din gräsklippare, minigrävare och fyrhjuling på släpet – och du lastar av dem lika lätt! I vårt sortiment hittar du både påkörningsramper som är böjda och vanliga raka lastramper.

Beställ din tröskelbrygga och lastramp online

På Cowab har vi ett brett urval av tröskelbryggor, lastramper och aluminiumramper för dig som vill undvika hinder och nivåskillnader vid transport av varor, gods och maskiner. När du använder ramperna och tröskelbryggorna är det viktigt att du säkerställer att din last inte överskrider rampens maximala belastningskapacitet.

Behöver du hjälp att välja påkörningsramp eller tröskelbrygga? Då är du välkommen att ta kontakt med vår kundservice via telefon, mejl eller chatt. Vi på Cowab har specialistkunskap och lång erfarenhet så vi hjälper dig gärna hitta rätt ramp eller tröskelbrygga. Och vi lovar grejer som håller.