Tippcontainer

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Tipplådor och avfallscontainrar

Hos Cowab hittar du ett brett utbud av tippcontainrar i olika storlekar och färger. Våra avfallscontainrar är speciellt designade för hantering och förvaring av avfall och de kommer med praktiska funktioner som automatisk tippfunktion och extra tillbehör för enkel användning. Vad är en tippcontainer? En tipplåda är en container av stål som vanligtvis används för avfallshantering och källsortering. Den är utrustad med en utlösare framtill så att när du trycker den mot till exempel en avfallscontainer kommer tipplådan automatiskt att tömma ditt avfall utan att du behöver lämna trucken.

Välj rätt tippcontainer

I Cowabs webbutik hittar du ett stort urval av tippcontainrar i många storlekar och färger. Vi erbjuder även möjligheten att beställa tippcontainrar i specifika färger. Våra standard- och lagercontainrar är blåa, men du kan välja bland många andra färger efter behov för att underlätta källsorteringen.

Vi erbjuder även HD-versioner av tippcontainrar, även kända som heavy duty. Dessa tipplådor är tillverkade av tjockare stål och är särskilt lämpliga för hantering av tyngre avfall och tuffare behandling. Med våra extra kraftfulla HD-tippcontainrar kan du säkert hantera även de mest utmanande avfallsprojekten.

Dessutom har vi bottentömmande containrar med lock, där avfallet töms från botten på containern. För de som behöver extra stor kapacitet erbjuder vi också stora tippcontainrar med lock i olika storlekar. Dessa har en praktisk dörr framtill, vilket gör det enkelt att kasta in avfallet. I vårt sortiment kan du till och med hitta rostfria avfallscontainrar. En tippcontainer i rostfritt stål är extra motståndskraftig mot rost, vilket kan vara en stor fördel inom industrin.

Läs gärna vår blogg, Guide: Välj rätt tippcontainer för enkel materialhantering för tips om hur du väljer en container som passar dina behov bäst.

Tillbehör till din tippcontainer

För att göra avfallshantering ännu mer praktisk erbjuder vi också tillbehör till våra avfallscontainrar. Du kan till exempel välja att utrusta tippcontainern med hjul, vilket gör det enkelt att flytta den runt på lagret, verkstaden eller utomhusområdet. Distansklossar är användbara när du vill flytta tipplådan med en handtruck eller en staplare.

Alla våra tippcontainrar kan också levereras med lock. Detta är särskilt användbart när du vill skydda innehållet mot regn eller stöld. Vi erbjuder också tippskopor som har samma tippfunktion som en tippcontainer, men de är byggda lägre, bredare och längre.

Hållbarhet i tuffa miljöer

Alla våra tippcontainrar är konstruerade för att hålla länge, även under de mest krävande förhållandena. Vi förstår att avfallshantering kan vara en utmanande uppgift, och därför har vi sett till att våra tippcontainrar är byggda för att hålla. Oavsett om du arbetar inom industriområden, byggarbetsplatser eller andra krävande miljöer kan du vara trygg med att våra tipplådor kommer att uppfylla dina behov.

I Cowabs webbutik är det enkelt att beställa så många tippcontainrar du behöver: Du kan välja mellan olika storlekar, färger och tillbehör för att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Om du behöver hjälp eller har frågor finns vår kundtjänst alltid tillgänglig för att assistera dig.

Vi erbjuder leverans över hela landet så att du snabbt och effektivt kan få din nya tipplåda levererad dit du behöver den. Ta kontroll över din avfallshantering med en pålitlig och professionell tippcontainer från Cowab. Beställ din container idag!