Rullbana med stålrullar eller plastrullar

Rullbanor gör det enkelt för dig att transportera och förflytta boxar, lådor, paket och annat gods från en packstation till nästa. De är perfekta hjälpmedel att ha vid packning, lastning och lossning av varor.

Beroende på vad du arbetar med och dina behov har vi olika rullbanor och flexibanor med olika typer av rullar. Vi har rullbanor med starka elförzinkade stålrör som tål tungt gods, och vi har banor med PVC-rullar som är mer lämpliga för lättare godshantering.

Med en flexibana kan du själv skapa och bygga ihop en rullbana med kurvor om du behöver dra banan runt ett hörn eller inredning, eller för att spara plats. Med en flexibana blir du mer flexibel helt enkelt! Våra flexibanor kan du få med stålrör eller ABS-plasthjul.

Flexibla rullbanor

I vårt sortiment hittar du även utdragbara rullbanor där en dragspelsfunktion möjliggör utdragningen av banan. Med en utdragbar rullbana kan du justera banans längd för jobbet som ska göras, och dessutom tar den mindre plats när du inte använder den eftersom du kan trycka ihop den. Våra utdragbara rullbanor levereras med tillhörande hjul och du kan välja mellan platsrullar och stålrullar. Vi levererar också rullbanor med fast längd i många olika längder. Många av våra modeller med fast längd kan också justeras i höjdled för att du ska kunna hitta den ergonomisk och bekväm arbetshöjd.

Beställ rullbana online

På Cowab har vi ett brett sortiment av rullbanor och flexibanor. När du ska beställa en rullbana är det viktigt att du tänker igenom följande punkter:
• Godsets dimension
• Godsets bottenyta
• Last/löpmeter
• Rullbanans längd
• Arbetshöjd
Behöver du hjälp att välja rullbana eller har du andra frågor och funderingar kan du kontakta vår kundservice via telefon, mejl eller chatt. Vi hjälper dig gärna att välja rätt rullbana eller flexibana. Och vi lovar grejer som håller.