Rullbanor för lager & industri

Är du på jakt efter ett enkelt och effektivt sätt att transportera och flytta lådor, produkter eller kartonger? Då är rullbanor den idealiska lösningen för dig. Hos Cowab erbjuder vi ett brett utbud av rullbanor som passar perfekt för in- och utlastning, packstationer och andra logistikområden. En rullbana låter dig bygga ett effektivt system för produktion, packning och försändelser både inom industrin och på lagret. Vårt sortiment av transportbanor finns tillgängligt i vår webbutik, så att du enkelt kan hitta rätt lösning för dina behov. Om du ändå behöver en typ av rullbana som vi inte har i lager, kontakta oss, vi kan skaffa det mesta och i många fall även skräddarsy rullbanan för just din arbetsplats.

Rullbanor med stålrullar eller nylonrullar

Vi erbjuder både rullbanor med stålrullar och transportband med nylonrullar. Våra stålrullar är av hög kvalitet och tillverkade av elförzinkat stål, vilket ger dem lång livslängd och god hållbarhet. Stålrullarna lämpar sig särskilt bra för transport av tung last. Om du däremot har lättare varor kan vi även erbjuda PVC-rullar som är både slitstarka och pålitliga.

Flexibla rullbanor

Vill du ha en rullbana som är lätt att anpassa? Då kommer våra hopfällbara rullbanor med utdragbar dragspelsfunktion att vara det perfekta valet för dig. Dessa flexibla rullbanor gör det enkelt att justera längden efter önskat behov samtidigt som de tar minimalt med plats när de inte används. De hopfällbara rullbanorna levereras med hjul så att de kan flyttas runt efter behov. Du kan välja mellan plast- och stålrullar, beroende på vilken typ av varutransport du behöver.

Fasta rullbanor för större transportbehov

Förutom vårt utbud av flexibla rullbanor erbjuder vi även fasta rullbanor i olika längder. Dessa rullbanor har justerbara ben så att du kan anpassa höjden efter dina preferenser och behov. Våra fasta rullbanor är robusta och pålitliga och kan byggas ut efter behov för att hantera större transportvolymer. Du kan kombinera våra rullbanor med andra lösningar som bandningsmaskiner, tejpmaskiner och packbord, för att nämna några.

Hos Cowab är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter som bidrar till effektiv logistikhantering. Våra rullbanor och flexibanor är noggrant utvalda för att säkerställa hållbarhet, pålitlighet och användarvänlighet. Vi förstår vikten av att ha pålitlig utrustning som förenklar arbetsprocessen och ökar produktiviteten.