Lyftbord & Lyftvagnar

Hos oss hittar du lyftbord, billyftar och lyftbordsvagnar som är ergonomiska och klarar tuffa tag. Vi har allt från elektriska ministaplare till robusta pallbord – och vi levererar grejer till hela landet.

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Lyftbord & lyftvagnar för trygga och effektiva lyft

Behöver du professionella lyftbord eller lyftvagnar som gör det möjligt att utföra både stora och små lyft på ett säkert, produktivt och ergonomiskt sätt? Då har du kommit rätt! Vi på Cowab erbjuder ett brett utbud av lyftbord, saxlyftbord och lyftvagnar som är utformade för att uppfylla de högsta kraven på kvalitet, säkerhet och effektivitet.

I lager-, verkstads- och industriområden är det ofta nödvändigt att lyfta tunga föremål. Detta ställer stora krav på utrustningen vi använder för att undvika slitage, farliga situationer och för att kunna arbeta effektivt. Därför kan du hitta ett omfattande utbud av lyftvagnar i vårt sortiment, som alla är utvecklade för att göra din arbetsvardag säkrare och enklare.

Vi rekommenderar att du noggrant överväger dina behov och krav när du väljer din nya lyftplattform – chanserna är stora att du kommer att hitta en som passar perfekt för dig bland våra produkter. Elektriska lyftbord gör det enklare att justera lastens höjd samtidigt som du undviker onödig belastning på kroppen. Saxlyftare finns med olika lyfthöjder så att du kan välja den som passar bäst för dina behov. Våra hydrauliska lyftbord är praktiska och användarvänliga och justeras i höjd med hjälp av pump, fotpedal och handtag.

Du hittar också pallbord med automatisk höjdjustering och lyftbord som kan användas för pallar eller stora lyftbord och vagnar för tyngre och större maskiner och utrustning. Vi erbjuder också U-formade lyftbord, E-formade lyftbord och dubbla saxbord och bord med trippelsax med extra hög lyftkapacitet.

Lyftbord på hjul

Våra lyftvagnar är utrustade med svängbara och låsbara hjul, vilket gör dem till utmärkta hjälpmedel när du behöver flytta tunga föremål. Du kan enkelt rulla dem på golvet och justera dem till optimal höjd för att skona din rygg under arbetet. Våra lyftbordsvagnar kan användas för allt från transport till arbetsbord och packbord.

Som professionell leverantör av lyftutrustning kan du vara säker på att du hittar det du behöver hos oss. Oavsett om du letar efter höglyftande eller låglyftande saxlyftare, lyftbord eller lyftvagnar har vi garanterat något som passar dig i vår webbutik. Vi erbjuder också annan användbar lyftutrustning och hjälpmedel som pallyftare, pallar och rullcontainrar. Allt du behöver för att göra din arbetsvardag mer effektiv och bekväm.

Vi skickar över hela landet så att du kan få dina nya lyftbord eller lyftvagnar levererade direkt till ditt företag. Behöver du hjälp med att välja rätt produkt? På vår webbplats hittar du massor av användbar information om varje produkt, och vår kundtjänst är redo att besvara eventuella frågor du kan ha. Kontakta oss via e-post, chatt eller telefon om du har några frågor eller om du kanske är ute efter specialanpassade lyftbord eller lyftvagnar.