Lyftbord & Lyftvagnar

Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Lyftbord & lyftvagnar för trygga och effektiva lyft

Vi på Cowab erbjuder professionella lyftbordsvagnar som hjälper dig genomföra både stora och små lyft på ett säkert, produktivt och ergonomiskt sätt. Det har inte gått obemärkt förbi att vardagen på en verkstad, ett lager eller industri ofta kan bestå av tunga lyft. Denna verklighet har medfört att det ställs högre krav på den utrustning och de hjälpmedel som används för att undvika slitage, farliga situationer och för att kunna jobba effektivt. Det är därför du hittar ett stort urval av lyftbord, saxlyftar, billyftar och lyftvagnar i vårt sortiment som alla är designade för att göra din arbetsdag och arbetsplats tryggare och mer effektiv.

Stort urval av olika typer av lyftbord och lyftvagnar

Vi föreslår att du tänker igenom vilka behov och krav du har på ett nytt lyftbord eller lyftbordsvagn – chanserna är stora att du hittar ett saxbord som är perfekt för dig och din arbetsplats i vårt sortiment! Elektriska lyftbord gör det enkelt att lyfta allt till en bra arbetshöjd, och du undviker annars oundvikliga påfrestningar på kroppen. Våra saxlyftbord finns med olika lyftkapaciteter och lyfthöjder. Till exempel kan våra låglyftande saxlyftar lyfta ca 1 meter medan andra pallbord kan lyfta 5 meter – det är dina behov som styr maximala höjdkapaciteten. Hydrauliska lyftbord är praktiska och användarvänliga, och du justerar höjden med hjälp av en pump, fotpedal eller handtag.

Lyftbordsvagnar med svängbara och låsbara hjul är goda medhjälpare när du ska förflytta tunga föremål. Du kan enkelt dra med dig vagnen på golvet, och du kan även ställa in den mest optimala arbetshöjden för att skona din rygg medan du arbetar. Lyftbordsvagnar kan användas till allt från transport till arbetsbord och packbord.

Professionell lyftutrustning online

Oavsett om du vill ha ett höglyftande eller låglyftande lyftbord och lyftbordsvagn hittar du garanterat något som passar för dig i vår webbutik. Behöver du hjälp med att välja rätt lyftvagn? I webbutiken hittar du massor med nyttig information om produkterna, och vår kundservice sitter redo att hjälpa dig om du har frågor eller funderingar. Vi har också annan nyttig och praktisk lyftutrustning och hjälpmedel som pallyftare, pallar och rullcontainrar som du kan beställa tillsammans med din nya lyftbordsvagn, minilyft eller U-bord. Transporten är inte heller något problem – vi levererar hållbara grejer till hela landet.