Inredning till Omklädningsrummet

För att ett omklädningsrum ska vara praktiskt, fräscht och säkert behövs klädförvaring och annan inredning. Hos oss hittar du bland annat, låsbara klädskåp, bänkar, värdeskåp och våtrumsmattor. Beställ snabbt och enkelt i Cowabs webbutik.
Omklädningsbänkar hos Cowab

Fantastiska sittbänkar till omklädningsrummet

KÖP HÄR

Omklädningsrum och inredning till omklädningsrum

Ska du inreda ett omklädningsrum eller kapprum till en förskola, skola, ett gym eller en arbetsplats är det viktigt med skåp och förvaringsmöbler som tål tuff användning. I Cowabs webbutik kan du enkelt beställa det du behöver för en komplett förvaringslösning för kapprum och omklädningsrum som låter dig hålla ordning i omklädningsrummet.

Våra klädskåp finns både med och utan möjlighet till ventilation, samt med plana tak eller sluttande tak för enklare rengöring. Klädskåpen och plåtskåpen finns i olika storlekar, utföranden och färger – dessutom kan du lägga till bensatser och lås.

Låsbara skåp och klädskåp

Ett låsbart klädskåp är speciellt praktiskt i offentliga omklädningsrum, men även i omklädningsrum och kapprum där man vill ha möjligheten att förvara privata ägodelar. Välj gärna ett skåp med dörrvred för hänglås om olika personer ska kunna använda samma skåp. Ett typiskt exempel på detta är klädskåp på gym och andra träningslokaler där man tar med eget hänglås och nyckel för att kunna låsa skåpet i omklädningsrummet.

Utöver klädskåp i en mängd olika modeller hittar du även låsbara värdeskåp och småfackskåp. De minsta skåpen är praktiska om du ska förvara mindre och färre saker i dem.

Våra klädskåp, klädbytesskåp och Z-skåp kan med fördel även användas i omklädningsrum och kapprum på skolor och förskolor. Vi producerar det mesta av skåpinredningen själva, vilket gör att vi också kan tillgodose vissa specialanpassningar – ta då kontakt med våra experter för mer information.

Sittbänkar, kroklister och annan inredning till omklädningsrum

I vårt sortiment hittar du sittbänkar, kroklister och annan inredning i många olika färger och utföranden. Sittbänkarna finns både med bas för skåp och som klassiska träbänkar med eller utan krokar och klädhängare.

Det sistnämnda alternativet är praktiskt för dig som letar efter inredning för kapprum till förskola eller andra platser där maximalt platsutnyttjande är viktigt.

En skoborste är en annan smart lösning för förskolor, skolor och diverse arbetsplatser som lägger vikt på hygien och som vill hålla rent i lokalen. Placera stövelborsten vid dörren till ingången så att alla kan borsta bort smuts från sina skor innan de kommer in i kapprummet.

Tillbehör till klädskåp

Våtrumsmattor och plastmattor till klädskåpen minskar risken att ramla och du slipper i vattenpölar och spår av vatten på golvet. Mattorna bidrar därför till bättre hygien och de är särskilt praktiska i skåp som används av många olika personer under dagen.

Letar du efter inredning för smutstvätthantering? Kemtvättar, tvättstugor, hotell, förskolor, frisörer och arbetsplatser inom industrin behöver ofta tvätta kläder och andra hjälpmedel tillverkade av tyg eller andra mjuka material. I vårt sortiment hittar du både tvättsäckar, tvättvagnar och säckhållare så att du kan säkerställa en god hantering av smutsiga arbetskläder, handdukar, trasor och andra hjälpmedel.

Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp att välja skåp, klädskåp och annan inredning till omklädningsrum och kapprum. Du kan även beställa snabbt och enkelt i vår webbutik – vi levererar till hela landet. Och vi lovar grejer som håller.