Skåp

Omklädningsbänkar hos Cowab

Fantastiska sittbänkar till omklädningsrummet

KÖP HÄR

Stort urval av skåp och klädskåp

Vi vet att olika arbetsplatser inom industri har olika behov när det kommer till skåp och förvaringsskåp. Det är därför du hittar ett stort urval av produkter här i vår webbutik med olika funktioner och detaljer.

Om du behöver ett skåp som ska klara hantering av farliga ämnen och kemikalier bör du överväga att välja ett skåp med ventilation. Förvaringsskåp med ventilation ser till att lukt och farliga ämnen tas bort istället för att läcka ut i skåpet.

För dig som jobbar på ett lager eller en verkstad där du lätt blir smutsig kan ett tvådelat skåp eller Z-skåp vara den bästa lösningen. Du förvarar rena kläder i det ena skåpet och de smutsiga arbetskläderna i det andra. Vi har även ett stort urval av skohyllor som kan kombineras med de flesta av våra klädskåp.

Låsbara skåp för förvaring

Är du rädd för att dina saker ska komma på vift? Låsbara skåp för förvaring av personliga tillhörigheter eller andra föremål passar bra både till arbetsplatser och till gym.

Du kan även beställa hänglås, kombinationslås och cylinderlås som extrautrustning här hos oss. Hänglås är speciellt praktiska på ställen där olika människor använder sig av samma skåp, medan ett kodlås är praktiskt för dig som har ett fast skåp och inte vill behöva hålla reda på en nyckel.

Små värdeskåp och värdefackskåp är mitt i prick för säker förvaring av mediciner, pengar och värdesaker. Det är möjligt att köpa värdeskåp som du kan bygga på för att skapa en större enhet.

Beställ förvaringsskåp till jobbet online

Vi erbjuder förvaringsskåp till jobb, offentliga miljöer, gym och en rad andra ställen. Tänk gärna igenom vilka egenskaper ditt skåp bör ha på förhand – god planering är viktigt för att skapa ett funktionellt och organiserat omklädningsrum.

Många av våra klädskåp, Z-skåp och plåtskåp har en stabil och stadig konstruktion som tål flitigt användande. De kan därför användas i tuffa miljöer och är enkla att tvätta och städa med hjälp av en våt trasa.

Ta gärna kontakt med oss om du behöver hjälp att välja ut ett passande skåp – vi har lång erfarenhet och specialistkunskap så vi hjälper dig mer än gärna. Och vi lovar grejer som håller.