Skoförvaring

Fantastiska sittbänkar till omklädningsrummet

KÖP HÄR

Praktisk skoförvaring till kapprum och omklädningsrum

Skoförvaring är nödvändigt för att skapa en ren och fin innemiljö oavsett om du letar efter förvaringslösningar till förskola, omklädningsrum eller kapprum.

Skohyllor och skoställ kan även användas på gym och i skolor – egentligen överallt där du behöver ett hygieniskt och praktiskt sätt att förvara skor på. Annars kan det snabbt uppstå kaos, särskilt om det är flera personer som ska ta på eller av sig skorna samtidigt.

Golvet kan också bli väldigt smutsigt om du inte har en skohylla på plats i kapprummet, särskilt på dagar då det är mycket slask och regn.

Skoförvaring för blöta skor

Är du less på blöta och smutsiga skor? Behöver du en praktisk skohylla eller ett skoställ till ditt kapprum eller omklädningsrum? I så fall kan en kraftig skotork vara det du söker. Skorna hängs upp på en torkställning på hjul som du enkelt kan flytta för att det inte ska vara i vägen. Titta efter modeller med bromsar för att vara säker på att skostället inte rullar i väg.

Du hittar sko- och stöveltork med olika storlekar och former i vårt sortiment. Skoställen tillverkas i slitstarkt stål så att de ska tåla daglig användning och slitage – därför lämpar de sig väl på hektiska arbetsplatser.

En skoborste kan också vara ett bra alternativ för dig som är mån om städning. Placera skoborsten vid ingången för att folk snabbt och enkelt ska kunna borsta av sina skor innan de går in i lokalen.

Tillbehör till skoförvaring

Vi kan erbjuda praktiska tillbehör till skoförvaring som sparar plats och som låter dig utnyttja förvaringslösningen maximalt. Du kan till exempel köpa en skohylla med sittbänk. Vägghängda skohyllor gör det enklare att städa och rengöra golvet och vi har skohyllor med hyllplan i stålnät som förhindrar att smuts och damm samlas på hyllan.

Vi säljer även handtag till skoborstar som gör det ännu enklare att torka av skorna. Det är bara att hålla i sig i handtaget för att minska risken att tappa balansen.

Har du frågor eller funderingar kring skoförvaring och andra förvaringslösningar? Ta gärna kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt – vi hjälper dg gärna att hitta skohyllor eller skoställ som passar dina behov. Och vi lovar grejer som håller.