Våtrumsmattor med vattenavstötande funktion

Våtrumsmattor som används i verkstaden och industrin måste tåla tuffa miljöer. Just därför hittar du våtrumsmattor och dräneringsmattor som tål kemikalier, olja, fett, svetsglöd och metallspån i vårt sortiment.

Den höga tålighetsgraden kommer av mattornas ytbeläggning som gör dem väldigt motståndskraftiga. Våtrumsmattorna har mycket god dräneringsförmåga och kan anpassas efter olika golvytor. Smarta detaljer som kantlister ökar säkerheten samtidigt som nabbarna på mattornas undersida gör att den hålls på plats.

Våra dräneringsmattor och våtrumsmattor är inte bara praktiska och slitstarka, de är dessutom ergonomiska. Genom att stå och gå på en dräneringsmatta skonar du rygg, knän och fötter eftersom mattorna har en avlastande yta.

Mattor till badhus och omklädningsrum

En våtrumsmatta är både praktisk och hygienisk då den är designad för att släppa igenom vatten och förhindrar halkolyckor. Hos oss hittar du halkmattor till badhus och omklädningsrum som är utformade för att minska risken för halka. Du kan välja mellan olika storlekar och färger så att du ska hitta en matta som passar dina övriga möbler och utrustning.

Våra våtrumsmattor har en dränerande ribbkonstruktion och tillverkas av mjuk PVC*. Dessa mattor ökar inte enbart säkerheten och minimerar risken att halka i bad- och duschutrymmen, de ger dig möjligheten att upprätthålla god hygien. Tack vare dräneringsmattornas material är de lätta att rengöra, och många av våra dräneringsmattor är utvecklade för att motverka bakterier. Detta gör att de är väl lämpade för simbassänger och omklädningsrum där de används av ett stort antal människor.
* PVC står för Polyvinylklorid som är en plastsort.

Praktiska modulmattor

Vi säljer modulmattor, våtrumsmattor och andra mattor till omklädningsrum som kan kopplas ihop efter eget tycke och smak. Du väljer själv om du vill att mattan ska täcka en del av golvytan eller om du vill ha mattan över hela golvet.

Modulmattorna är enkla att bygga ihop och du kan lika enkelt plocka isär dem för att flytta dem till en annan del av golvet om du vill. Dessa mattor finns i olika storlekar och du kan köpa modulerna styckvis. Du kan även köpa kantlister och hörnlistor separat om du har behov av sådana.

Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp att välja våtrumsmatta eller om du har några funderingar kring andra produkter. Du når oss enkelt via telefon, mejl eller chatt.