Källsortering & Avfallshantering

Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Avfallsbehållare & källsortering

Vi har sopkärl och andra lösningar för källsortering på arbetsplatsen för enkel och effektiv rengöring. Korrekt avfallshantering är nödvändig för en hälsosam och trivsam arbetsmiljö, och här i Cowabs webbutik hittar du produkter som gör det enkelt att källsortera. Vårt utbud inkluderar bland annat soptunnor och avfallskärl för utomhus- och inomhusbruk, små papperskorgar, praktiska sopsäcksställ och stora avfallscontainrar. Sopbehållarna kommer i många olika material och storlekar, och du väljer själv om du vill ha en fristående eller vägghängd soptunna. Om du behöver en soptunna med lock finns det också i vårt sortiment.

Brett utbud av avfallscontainrar

Sopcontainrar är oumbärliga på många arbetsplatser för att kunna källsortera och hantera avfall på ett säkert sätt. Vi har ett antal tippcontainrar med olika volymer, oavsett om du letar efter små modeller på 150 liter eller stora varianter på 3000 liter. Gemensamt för dem alla är att de är tillverkade av slitstarka och tåliga material. Våra containrar och tipplådor är tillverkade av stål och tål därför tuffa påfrestningar, och många kan hanteras med hjälp av gaffeltruck. Det går att beställa extrautrustning till tippcontainrar, som exempelvis hjuluppsättningar och tippskopor. Du hittar tippcontainer med lock eller utan beroende på dina behov. Vi levererar avfallscontainrar till industrier, lager och olika arbetsplatser över hela landet.

Enkel källsortering på arbetsplatsen

Det finns många smarta lösningar som gör det enklare att källsortera på arbetsplatsen, beroende på plats och behov. Du kan till exempel köpa praktiska avfallsskåp med flera fack, så att du har en egen behållare för papper, glas, restavfall och liknande. Detta är en platsbesparande lösning för källsortering, och du hittar modeller med olika antal lådor och behållare samt källsorteringsskåp. Ett annat alternativ är att använda små plastbehållare för källsortering. De finns i olika färger, och du kan enkelt skapa ett förståeligt och överskådligt system för källsortering. Vi rekommenderar att du även beställer en källsorteringsvagn om du vill ha en mobil lösning som du enkelt rullar med dig. Med våra lösningar för källsortering är det lätt att uppfylla kraven för källsortering på arbetsplatsen, samtidigt som företaget blir mer miljövänligt.

Städvagnar och städutrustning

Rengöring är en viktig del av avfallshantering, och procedurerna går smidigt med städutrustning från Cowab för både inomhus- och utomhusbruk. Du hittar allt från sopmaskin som kan användas både på lagret och gårdsplanen till städvagn för ergonomisk och enkel rengöring.

Tycker du att det är svårt att välja avfallskärl eller funderar du på hur du kan förbättra källsorteringen på arbetsplatsen? Vi hjälper dig att planera och hitta lösningar för både källsortering och avfallshantering, så att du snabbt får de rätta lösningarna på plats. Kontakta oss via chatt, e-post eller telefon, eller beställ avfallskärl och rengöringsutrustning enkelt i Cowabs webbutik.