Källsortering & Avfallshantering

Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Avfallsbehållare och källsortering

Vi har avfallscontainrar, soptunnor med lock, pedalhinkar och andra lösningar för enkel och effektiv rengöring och källsortering på arbetsplatsen. Riktig avfallshantering är nödvändig för en trivsam och trevlig arbetsmiljö, och här i Cowabs webbutik hittar du produkter som gör det enkelt att källsortera.

Vårt sortiment består bland annat av brandisolerade avfallsbehållare för användning utomhus såväl som inomhus, små papperskorgar, praktiska säckställ och säckhållare samt stora tippcontainrar. Avfallsbehållarna finns i många olika storlekar och material, och du väljer själv om du vill ha en fristående eller vägghängd papperskorg. Du kan även beställa säckhållare med hjul för enkel förflyttning.

Stort urval av avfallscontainrar

Avfallscontainrar och sopkärl är oumbärliga på många arbetsplatser för att kunna källsortera och hantera avfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi har en mängd modeller av sopkärl med olika volym, oavsett om du letar efter små soptunnor på 30 liter, stora sopkärl på 660 liter eller tippcontainrar med maxvolym upp till 3000 liter.

Gemensamt för alla modeller är att de tillverkas av slitstarka och tåliga material. Våra avfallsbehållare och soptunnor klarar därför av tuffa tag och många av dem kan hanteras med hjälp av en gaffeltruck. Det är fullt möjligt att beställa extrautrustning till tippcontainrarna som till exempel hjulsatser och tipplådor.

Enkel källsortering till arbetsplatsen

Det finns många smarta lösningar som gör det enklare att källsortera på arbetsplatsen beroende på utrymme och behov. Du kan till exempel köpa praktiska källsorteringsstationer och källsorteringsskåp med flera lådor eller kärl så att du har separata behållare för papper, glas, avfallsrester och liknande. Dessa är platsbesparande lösningar och du hittar modeller med olika antal lådor och behållare.

Att annat alternativ är att använda små källsorteringsbehållare i plast. De finns i olika färger och du kan enkelt sätta ihop ett smidigt och överskådligt system för källsortering. Vi rekommenderar att du beställer en källsorteringsvagn eller avfallsvagn om du vill ha en mobil lösning som du enkelt rullar med dig.

Städutrustning och luktsanering

Städning är en viktig del av avfallshanteringen och rutinerna går snabbt undan med utrustning från Cowab till både inomhus- och utomhusbruk. Du hittar allt från sopmaskiner som kan användas på både lagret och gården till städvagnar för ergonomisk och enkel rengöring. Behöver du hjälp med luktsanering? I så fall bör du fundera på att skaffa ett luftsaneringsaggregat.

Har du svårt att välja avfallsbehållare eller funderar på hur du kan förbättra källsorteringen på din arbetsplats? Vi hjälper dig att planera och hitta den bästa lösningen för både källsortering och avfallshantering, så att du snabbt får rätt utrustning och lösning på plats. Du når oss på telefon, mejl och chatt, eller så beställer du enkelt via vår webbutik. Och vi lovar grejer som håller.