Avfallshantering

Entremattor hos Cowab

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Avfallshantering och källsortering ska vara en del av de fasta rutinerna

Hos Cowab hittar du ett stort sortiment av professionell källsortering och återvinningskärl för alla typer av behov. För att ta hand om vår miljö har det idag blivit krav både från staten men också anställda att företag tar hand om sina sopor på ett ansvarsfullt och miljömässigt sätt. Vi har de produkter som du behöver för att kunna källsortera och ta hand om ditt avfall korrekt. Det finns bland annat källsorteringsbehållare av rostfritt stål, sopsorteringsstationer och traditionella avfallsbehållare. Vi har också flera olika typer av säckvagnar, säckhållare och säckställningar för soppåsar.

Vid en första anblick kan en avfallsbehållare bara vara en behållare för skräp. Det sätts dock stora krav på kvaliteten på en avfallsbehållare. Oftast förvaras de utomhus och måste kunna stå emot solens UV-strålning men de måste också kunna hantera stora påfrestningar från användandet av behållaren. Hos Cowab hittar du ett stort utbud av avfallsbehållare för professionell hantering. Det spelar ingen roll om du ska städa ditt lager, verkstad, kontor eller industrilokal. Vi har det du behöver.

Många av våra avfallsbehållare har hjul monterade på sig. Detta gör det enkelt att tranportera behållaren till avsedd plats. Skulle avfallet var tungt gör det inte så mycket då hjulen underlättar mycket. Vid entreér är det praktiskt med en väggmonterad avfallsbehållare. Säkerställ att avfallsbehållaren är gjord för att hantera utomhusbruk och vi rekommenderar att den är gjord av galvaniserat stål.