Avfallshantering

Entremattor hos Cowab

Slitstarka entremattor till arbetsplatsen

KÖP HÄR

Effektiv avfallshantering och källsortering

Hos oss på Cowab hittar du ett stort utbud av professionella produkter för källsortering och avfallshantering. Det är väldigt viktigt i dagens samhälle att värna om miljön, och det ställs högre krav på korrekt källsortering hos företag av både staten och anställda. Med våra återvinningskärl och källsorteringsbehållare blir avfallshanteringen enkel och mer effektiv.

Vi har praktiska sopsorteringsstationer, avfallsstationer och pedalhinkar som gör det enkelt för dig att se och lägga rätt avfall i rätt behållare. Du hittar även vanliga och mer traditionella avfallsbehållare och papperskorgar. Ett annat tips som kan förenkla sorteringen av avfall och sopor är att använda sopkärl och avfallsbehållare med olika färger så att du lätt ska se vilken typ av skräp som ska till vilken soptunna.

Förenkla avfallshanteringen med praktiska soptunnor

Med en soptunna på hjul kan du enkelt förflytta tunnan dit den ska tömmas och sedan smidigt rulla tillbaka den till sin plats. Detta förenklar processen för sophanteringen på arbetsplatsen. Även säckhållare med hjul och källsorteringsvagnar gör det smidigt och enkelt att hantera avfall och sopor.

Hos oss hittar du även ett varierat utbud av källsorteringsskåp. Våra källsorteringsskåp döljer själva soptunnan eller avfallsbehållaren och hjälper till att skapa en trivsam miljö samtidigt som du säkerställer att källsorteringen inte blir lidande. Ett annat alternativ som även ger god avfallssortering är avfallsbehållare med tre soptunnor i en och samma avfallsbehållare. För att du lätt ska se vilket avfall som ska slängas i vilken behållare kan du komplettera den med lock som har inkast med olika former.

Tillbehör till avfallsbehållare och papperskorgar

Vi har ett brett utbud av tillbehör till avfallsbehållare och sopkorgar. Beroende på papperskorgens, soptunnans eller säckhållarens storlek behöver du en sopsäck som passar för rätt behållare. Hos oss hittar du både stora sopsäckar på rulle, papperssäckar eller mindre insatspåsar och kompostpåsar till sorteringskärl. Dessutom har vi stora plastsäckar med praktiska knythandtag.

Andra praktiska tillbehör i vårt sortiment inkluderar väggmonterade säckhållare som låter dig hänga upp sopsäcken för att sedan enkelt kunna slänga skräpet direkt i påsen.

Har du frågor eller funderingar om våra avfallsbehållare, soptunnor och sopkärl kan du kontakta vår kundservice. Vi hjälper dig gärna! Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.