Sopsäcksställ

Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Sopsäckställ & säckhållare för inom- och utomhusbruk

Säckställ, påshållare och säckvagnar är utmärkta verktyg för effektiv hantering av avfall. Oavsett om det är inomhus eller utomhus är dessa produkter mycket användbara för att organisera och säkerställa enkel avfallshantering. Hos Cowab hittar du ett brett utbud av säckhållare som passar olika behov och miljöer.

Ett säckställ är en praktisk lösning för att hålla soppåsen på plats och förhindra spridning av avfall. Dessa säckställningar levereras ofta med hjul, vilket gör det enkelt att flytta dem efter behov. Hos Cowab kan du välja mellan olika utföranden och storlekar, så att du hittar det som passar bäst för din avfallshantering.

Säckhållare med lock

För de som vill ha extra skydd mot lukt och förhindra att fåglar drar ut avfallet, kan en säckhållare med lock vara en idealisk lösning. Cowab erbjuder bland annat ställ i stretchmetall som är särskilt lämpliga för detta ändamål. Dessa sopsäckshållare är robusta och hållbara samtidigt som de ger bra ventilation för att förhindra luktansamling.

Om du föredrar en mer platsbesparande lösning kan en väggmonterad säckhållare vara ett bra alternativ. Dessa påshållare kan användas med både plast- och papperspåsar i storlekar mellan 125 och 160 liter. Genom att ha soppåsarna hängande på väggen frigör du värdefull golvyta samtidigt som du bibehåller en ordnad och organiserad avfallshantering.

Säckvagnar för effektiv avfallshantering

Säckhållare med hjul är enkla att använda och möjliggör transport av stora mängder avfall på ett effektivt sätt. I vår webbutik erbjuder vi säckvagnar som är anpassade för standard soppåsar på 125 liter eller 240 liter. Dessa vagnar har robusta hjul och en stabil konstruktion som gör det enkelt att navigera dem dit du vill.

När det gäller valet av rätt säckhållare och sopsäcksställ är det viktigt att ta hänsyn till dina specifika behov och krav. Cowab har ett erfaret team som kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag. Du kan kontakta oss via e-post, chatt eller telefon för vägledning eller enkelt beställa själv i vår webbutik.