Sopsäckar & Påsar

Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Sopsäckar & avfallspåsar till arbetsplatsen

Om du letar efter högkvalitativa plastpåsar och sopsäckar behöver du inte leta längre än Cowabs webbutik. Här hittar du ett brett utbud av sopsäckar i olika storlekar och färger som passar alla dina behov för avfallshantering.

Vi erbjuder svarta sopsäckar i flera storlekar så att du kan hitta den perfekta storleken som passar din avfallsbehållare. Oavsett om du behöver små plastpåsar för hushållsavfall eller stora sopsäckar för industriellt avfall har vi det du behöver. Våra avfallspåsar är slitstarka och håller väl på soporna, så du kan vara trygg med att det inte kommer att läcka ut eller orsaka röta och lukt.

Förutom de traditionella svarta sopsäckarna erbjuder vi också plastpåsar i andra färger. Detta gör det enklare att sortera ditt avfall och göra avfallshanteringen mer effektiv. Oavsett om du vill separera plastavfall, pappersavfall eller annat avfall har vi färgkodade plastpåsar som passar dina behov.

Om du behöver genomskinliga sopsäckar för plastavfall har vi också det i vårt sortiment. Dessa genomskinliga plastpåsar är idealiska för att synliggöra innehållet och göra det lättare att identifiera vad som är i påsen. Detta är särskilt användbart för återvinning och för att säkerställa att rätt typ avfall kastas på rätt sätt.

Välj rätt avfallspåsar

Cowabs webbutik erbjuder också slitstarka och genomskinliga plastpåsar på rulle. Dessa påsar har många användningsområden och passar perfekt för de flesta arbetsplatser. Oavsett om du arbetar på ett kontor, en verkstad eller en annan arbetsplats kommer dessa påsar att vara praktiska för att samla upp sopor och hålla arbetsområdet snyggt och rent.

Om du föredrar papperspåsar har vi också papperssäckar i olika storlekar för dig som vill minska användningen av plast. Våra papperssäckar är tillverkade av nedbrytbart papper, är hygieniska och lämpar sig för många typer av avfall.

Oavsett vilken typ av avfallssäck eller soppåse du behöver kan du vara säker på att Cowabs webbutik har ett brett utbud som passar dina behov. Beställ enkelt i webbutiken eller kontakta oss via e-post, telefon eller chatt om du behöver vägledning för att välja rätt avfallspåsar för era behov och användning.